Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Srbija Türkiye
5-2-1-2b Tactiek Gurur
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
79.5 gemiddelde waardering 81.9
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen magical


4e minuut.
Inworp. Knez met de inworp. Butković geeft de bal voor. Karanović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija - Türkiye 1:0

5e minuut.
Badem onderschept slim de pass. Karanović rent richting de bal. Karanović heeft problemen om de bal te vangen. Karanović draait met de bal, schiet en ... Durmadan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija - Türkiye 2:0

7e minuut.
Temunović met een sublieme pass. Knez bereikt de bal nog maar net als eerste. Knez passt de bal met de wreef. Butković geeft een lange en hoge pass. Karanović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Mavi de bal onder controle te krijgen. Tüzün rent richting de bal. Tüzün geeft een lange en hoge pass. Buğday maakt een snoekduik en kopt de bal. Kačar kan de bal niet met de borst controleren. Rakić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
İlkateş geeft een hoge lob. Slavković bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğday verovert de bal door een tackle van achteren. Buğday draait met de bal, schiet en ... Rakić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija - Türkiye 2:1

19e minuut.
Üçok probeert naar een medespeler te passen. Demirel speelt de bal door. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç schiet op doel. Rakić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Srbija - Türkiye 2:2

21e minuut.
Trudić probeert naar een medespeler te passen. Tüzün geeft de bal voor. Buğday kopt de bal weg. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç schiet op doel. Rakić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Kačar geeft de bal voor. Karanović is nu in balbezit. Bandulaja rent richting de bal. Bandulaja draait met de bal, schiet en ... Durmadan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačar geeft een lange en hoge pass. Bandulaja kopt de bal weg. Karanović is nu in balbezit. Karanović draait met de bal, schiet en ... Durmadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija 56%, Türkiye 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Srbija - Türkiye 2:2

53e minuut.
Mavi met een sublieme pass. Butković is nu in balbezit. Butković passt de bal in één keer door. Karanović is nu in balbezit. Karanović haalt uit met een fantastische trap. Durmadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demirtaş komt het veld opgelopen. Tekiray komt het veld opgelopen. Solel komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Mavi met een sublieme pass. Demirtaş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vuković. Vuković krijgt een gele kaart. Demirtaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gitmez komt het veld opgelopen. Kolarić komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić geeft een hoge lob. Karanović rent richting de bal. Karanović draait met de bal, schiet en ... Durmadan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija - Türkiye 3:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ješić komt het veld opgelopen. Ristović komt het veld opgelopen. Serafimović komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Klungelig pakt Tekiray de bal. Slavković speelt de bal door. Gitmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitmez geeft de bal voor. Uztunç maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija 46%, Türkiye 54%.
Srbija - Türkiye 3:2