Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
France Crna Gora
GuibouLenormandC Tactiek Bjela Voda
45% Balbezit 55%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
80.4 gemiddelde waardering 76.9
brilliant Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen outstanding


4e minuut.
Paunić geeft een hoge lob. Mony is nu in balbezit. Luburić verovert de bal door een tackle van achteren. Luburić draait met de bal, schiet en ... Cissé probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
France - Crna Gora 0:1

17e minuut.
Mamula verovert de bal door een tackle van achteren. Mamula geeft de bal voor. Inworp. Carré met een snelle inworp. Lenormand geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zidane passt de bal in één keer door. Lenormand met een sublieme pass. Rigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigal geeft een hoge lob. Auribault krijgt zijn hoofd ertegen. Obradović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Lenormand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenormand passt de bal in één keer door. Rigal heeft problemen om de bal te vangen. Rigal geeft een hoge lob. Auribault springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France 40%, Crna Gora 60%.
France - Crna Gora 0:1

47e minuut.
Giresse maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Doré kopt de bal weg. Auribault rent richting de bal. Auribault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
France - Crna Gora 1:1

60e minuut.
Auribault kopt de bal weg. Doré rent richting de bal. Mamula is nu in balbezit. Doré onderschept slim de pass. Doré schiet op doel. Obradović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Rigal rent richting de bal. Rigal geeft een lange en hoge pass. Auribault rent richting de bal. Auribault schiet op doel. Obradović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
France - Crna Gora 2:1

63e minuut.
Mirčić komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Giresse kopt de bal weg. Zidane geeft een hoge lob. Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Auribault draait met de bal, schiet en ... Obradović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
France - Crna Gora 3:1

66e minuut.
Giuly komt het veld opgelopen. Ferret komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Giresse met de inworp. Eraković rent richting de bal. Eraković passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mirčić de bal. Mirčić haalt uit met een fantastische trap. Cissé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Bellocq komt het veld opgelopen. Jacques komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forêt komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Obradović trapt de bal weg. Vlahovljaković kopt de bal weg. Giuly met een sublieme pass. Rigal geeft een hoge lob. Jacques krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Eraković is nu in balbezit. Forêt onderschept slim de pass. Forêt met een sublieme pass. Klungelig pakt Bellocq de bal. Bellocq haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Obradović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ferret rent richting de bal. Gardović verovert de bal door een tackle van achteren. Ferret is nu in balbezit. Ferret geeft een hoge lob. Jacques krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France 22%, Crna Gora 78%.
France - Crna Gora 3:1