Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
België Eesti
Lombris Tactiek eesti_8.2
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
82.8 gemiddelde waardering 75.5
outstanding Schieten formidable
brilliant Passen outstanding
brilliant Verdedigen outstanding


3e minuut.
Vervaet rent richting de bal. Vervaet passt de bal zonder na te denken. Dusenne rent richting de bal. Francq is nu in balbezit. Francq schiet op doel. Leet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Piperal met een sublieme pass. Van de Vyver is nu in balbezit. Stüff onderschept slim de pass. Stüff haalt uit met een fantastische trap. Goussey probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Eesti 0:1

7e minuut.
Stüff bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassanguie controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stüff. Stüff krijgt een gele kaart.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamoral met de inworp. Van Dijck rent richting de bal. Van Dijck geeft een lange en hoge pass. Dusenne springt en kopt de bal. Leet bokst de bal weg.

20e minuut.
Stüff kopt de bal weg. Aaskivi is nu in balbezit. Aaskivi geeft een lange en hoge pass. Stüff is nu in balbezit. Stüff schiet op doel. Goussey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Van Dijck kopt de bal weg. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Evertson maakt een afschuwelijke overtreding. Evertson krijgt een gele kaart. Francq is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Francq komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Taos is nu in balbezit. Taos probeert naar een medespeler te passen. Stüff rent richting de bal. Stüff draait met de bal, schiet en ... Goussey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Eesti 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 45%, Eesti 55%.
België - Eesti 0:2

46e minuut.
Van Eenoo komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Van Eenoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Taos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Eenoo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uusõus komt het veld opgelopen. Van Dijck zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Francq krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Vandebroek komt het veld opgelopen. Bocquet komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Taos is nu in balbezit. Van Eenoo verovert de bal door een tackle van achteren. Van Eenoo met een sublieme pass. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vandebroek kopt de bal weg. Dusenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet is nu in balbezit. Bocquet draait met de bal, schiet en ... Leet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Bocquet rent richting de bal. Bocquet passt de bal met de wreef. Dusenne is nu in balbezit. Dusenne schiet op doel. Leet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Eesti 1:2

78e minuut.
Vandenborre komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 42%, Eesti 58%.
België - Eesti 1:2