Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nederland Eesti
We advance Tactiek Eesti_8.6.4
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
77.2 gemiddelde waardering 78.4
outstanding Schieten outstanding
incredible Passen outstanding
outstanding Verdedigen brilliant


12e minuut.
Lagarde rent richting de bal. Vultman verovert de bal door een tackle van achteren. Dost legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vultman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vultman legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland - Eesti 0:1

18e minuut.
Wessels rent richting de bal. Wessels passt de bal met de wreef. Khan rent richting de bal. Khan schiet op doel. Poom werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nederland - Eesti 1:1

21e minuut.
Bogarde verovert de bal door een tackle van achteren. Bogarde passt de bal in één keer door. Appel heeft problemen om de bal te vangen. Appel schiet op doel. Poom maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland - Eesti 2:1

26e minuut.
Blind met een sublieme pass. Wessels rent richting de bal. Wessels geeft een hoge lob. Khan is nu in balbezit. Khan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Wessels bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wessels geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Khan springt en kopt de bal. Semper probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nederland 43%, Eesti 57%.
Nederland - Eesti 2:1

49e minuut.
Blind rent richting de bal. Blind passt de bal zonder na te denken. Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde geeft een lange en hoge pass. Appel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Stüff onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canjels. Stüff is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Liigmets komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Buitenspel voor Khan. Goede buitenspelval van de verdediging. Lagendik komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Piperal komt het veld opgelopen. Jaliens komt het veld opgelopen. Evers komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Semper kopt de bal weg. Evertson is nu in balbezit. Evertson passt de bal met de wreef. Vultman rent richting de bal. Vultman haalt uit met een fantastische trap. Gerritsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Piperal bereikt de bal nog maar net als eerste. Piperal geeft een hoge lob. Daar is Lagarde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagendik rent richting de bal. Lagendik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Jurkson rent richting de bal. Jurkson passt de bal met de wreef. Lagendik is nu in balbezit. Lagendik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nederland - Eesti 2:2

88e minuut.
Kraav probeert naar een medespeler te passen. Semper rent richting de bal. Semper geeft een lange en hoge pass. Vultman rent richting de bal. Vultman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sanders met een sublieme pass. Blind speelt de bal door. Evers bereikt de bal nog maar net als eerste. Evers schiet op doel. Poom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nederland 59%, Eesti 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nederland - Eesti 2:2