Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scotland België
s532w_l Tactiek Poging 3
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
77.1 gemiddelde waardering 81.6
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
outstanding Verdedigen brilliant


3e minuut.
Inworp. MacAulay met de inworp. Van Dijck speelt de bal door. Dusenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusenne schiet op doel. MacAulay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Daar is Vandebroek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dusenne bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeochan verovert de bal door een tackle van achteren. Vandebroek onderschept slim de pass. Vandebroek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
De Brul verovert de bal door een tackle van achteren. Lish rent richting de bal. Lish geeft de bal voor. Dusenne is nu in balbezit. Dusenne draait met de bal, schiet en ... MacAulay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - België 0:1

16e minuut.
MacGuffie passt de bal in één keer door. Menzies is nu in balbezit. Vandebroek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vandebroek krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Vandebroek kopt de bal weg. Dusenne rent richting de bal. MacKeochan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dusenne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Dijck wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusenne is nu in balbezit. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - België 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland 58%, België 42%.
Scotland - België 0:2

46e minuut.
Raith komt het veld opgelopen. Verbist komt het veld opgelopen. Maxwell komt het veld opgelopen.

51e minuut.
MacChlerich rent richting de bal. Dupuis verovert de bal door een tackle van achteren. Dupuis geeft een hoge lob. Vandebroek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - België 0:3

54e minuut.
Menzies passt de bal in één keer door. MacChlerich rent richting de bal. De Brul is nu in balbezit. MacKeggie verovert de bal door een tackle van achteren. MacKeggie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacLehose komt het veld opgelopen. Bocquet komt het veld opgelopen. Lamoral komt het veld opgelopen. Francq komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Francq is nu in balbezit. Bocquet rent richting de bal. Francq rent richting de bal. Francq haalt uit met een fantastische trap. MacAulay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - België 0:4

73e minuut.
Charles verovert de bal door een tackle van achteren. Charles passt de bal in één keer door. Maxwell is nu in balbezit. Maxwell geeft een hoge lob. MacLehose springt en kopt de bal. Vanmaelsaeke bokst de bal weg. Klungelig pakt De Brul de bal. MacKeggie onderschept slim de pass. MacKeggie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - België 1:4

75e minuut.
Thys komt het veld opgelopen. Kean komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Menzies onderschept slim de pass. Menzies passt de bal met de wreef. Raith rent richting de bal. Raith geeft een hoge lob. Kean springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles geeft de bal voor. Inworp. Bocquet met een snelle inworp. Verbist geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Lamoral speelt de bal door. Francq heeft problemen om de bal te vangen. MacMurray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Francq raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Thys neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
MacMurray probeert naar een medespeler te passen. Raith is nu in balbezit. Raith passt de bal zonder na te denken. MacLehose rent richting de bal. MacLehose haalt uit met een fantastische trap. Vanmaelsaeke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Lamoral verovert de bal door een tackle van achteren. Lamoral geeft een lange en hoge pass. Francq rent richting de bal. Francq haalt uit met een fantastische trap. MacAulay maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - België 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland 51%, België 49%.
Scotland - België 1:5