Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schweiz Uruguay
elbassodif Tactiek 532_Suiza
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
77.7 gemiddelde waardering 77.1
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


5e minuut.
Barea onderschept slim de pass. Barea geeft een lange en hoge pass. Arakelián geeft de bal voor. Filipovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pagani rent richting de bal. Pagani geeft een lange en hoge pass. Filipovich krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Uruguay 0:1

12e minuut.
Inworp. Olaza met de inworp. Horta is nu in balbezit. Horta geeft een hoge lob. Pagani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Uruguay 0:2

16e minuut.
Olaza is nu in balbezit. Disler verovert de bal door een tackle van achteren. Disler passt de bal zonder na te denken. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli schiet op doel. Vallarino bokst de bal weg.

22e minuut.
Burkhardt met een sublieme pass. Cuccarede rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burguez. Burguez krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Pedrun geeft een hoge lob. Olaza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Disler. Disler krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Burguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Burguez passt de bal in één keer door. Pagani is nu in balbezit. Pagani schiet op doel. Godenzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Uruguay 0:3

30e minuut.
Alves kopt de bal weg. Paparamborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burkhardt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz 54%, Uruguay 46%.
Schweiz - Uruguay 0:3

46e minuut.
Nussbaum komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Burguez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Perdomo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Disler rent richting de bal. Disler met een sublieme pass. Verhüterli rent richting de bal. Verhüterli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Uruguay 1:3

62e minuut.
Scorza komt het veld opgelopen. Bisaz komt het veld opgelopen. Giusto komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Buitenspel voor Scorza. Goede buitenspelval van de verdediging. Häny komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Burkhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Pagani rent richting de bal. Barea geeft een hoge lob. Bisaz rent richting de bal. Bisaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gäumann komt het veld opgelopen. Pfenniger komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pfenniger kopt de bal weg. Bisaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Uruguay 2:3

78e minuut.
Cuccarede probeert de bal met de borst te controleren. Giusto is nu in balbezit. Giusto passt de bal met de wreef. Bisaz rent richting de bal. Bisaz draait met de bal, schiet en ... Vallarino bokst de bal weg.

81e minuut.
Nussbaum geeft een lange en hoge pass. Cuccarede is nu in balbezit. Brasesco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brasesco krijgt een gele kaart. Cuccarede raakt geblesseerd tijdens het duel. Cuccarede zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Disler maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Arakelián de bal. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... Vallarino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valderrama heeft problemen om de bal te vangen. Bisaz is nu in balbezit. Bisaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schweiz - Uruguay 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz 37%, Uruguay 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schweiz - Uruguay 3:3