Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Piliczanka Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2781
Piliczanka Żołnierze Wyklęci
def r Tactiek Armia Polska
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 23.6
matig Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Stănciulescu onderschept slim de pass. Stănciulescu geeft een lange en hoge pass. Tsigitsa is nu in balbezit. Tsigitsa haalt uit met een fantastische trap. Piekarczyk probeert de bal aan de voet te houden. Finardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Angulo met een sublieme pass. Piekarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera schiet op doel. Finardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piliczanka - Żołnierze Wyklęci 0:1

32e minuut.
Cetnarowicz rent richting de bal. Tsigitsa verovert de bal door een tackle van achteren. Tsigitsa met een sublieme pass. Magiera heeft problemen om de bal te vangen. Magiera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piliczanka - Żołnierze Wyklęci 0:2

43e minuut.
Reccagni met de inworp. Angulo is nu in balbezit. Angulo geeft de bal voor. Magiera rent richting de bal. Magiera haalt uit met een fantastische trap. Finardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Piliczanka - Żołnierze Wyklęci 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piliczanka 54%, Żołnierze Wyklęci 46%.
Piliczanka - Żołnierze Wyklęci 0:3

46e minuut.
Andryszak komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Koenig geeft een lange en hoge pass. Magiera rent richting de bal. Magiera passt de bal met de wreef. Tsigitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsigitsa draait met de bal, schiet en ... Andryszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Andryszak niet meer kan verder spelen. Trimarco komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Bertrands heeft problemen om de bal te vangen. Tsigitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsigitsa schiet op doel. Magiera heeft problemen om de bal te vangen. Magiera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piliczanka 64%, Żołnierze Wyklęci 36%.
Piliczanka - Żołnierze Wyklęci 0:3