Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Tariba EK3 FC
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Pineda geeft een hoge lob. Saldivia rent richting de bal. Saldivia met een sublieme pass. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Santos is nu in balbezit. Ocando rent richting de bal. Santos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ocando is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rivera wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Camargo is nu in balbezit. Camargo met een sublieme pass. Antúnez probeert naar een medespeler te passen. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Téllez geeft een hoge lob. Villareal speelt de bal door. Leal kopt de bal weg. Rocha is nu in balbezit. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Camargo onderschept slim de pass. Camargo geeft een lange en hoge pass. Ocando controleert de bal met de borst. Rocha rent richting de bal. Rocha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez passt de bal met de wreef. Malave kan de bal niet met de borst controleren. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Tariba 53%, EK3 FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A. Tariba - EK3 FC 0:0

47e minuut.
Ocando geeft een hoge lob. Luna rent richting de bal. Camargo maakt een afschuwelijke overtreding. Camargo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

51e minuut.
Santos geeft de bal voor. Vásquez kopt de bal weg. Rey rent richting de bal. Rey haalt uit met een fantastische trap. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rocha probeert naar een medespeler te passen. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ocando is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Arocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arocha probeert naar een medespeler te passen. Rocha is nu in balbezit. Rocha schiet op doel. Villareal bokst de bal weg.

78e minuut.
Soublette is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sojo. Soublette is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soublette met een snel genomen vrije trap. Ocando heeft problemen om de bal te vangen. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel. Villareal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Soublette neemt de hoekschop. Rivera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tariba - EK3 FC 0:1

87e minuut.
Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando passt de bal met de wreef. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha onderschept slim de pass. Rocha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Tariba 75%, EK3 FC 25%.
C.A. Tariba - EK3 FC 0:1