Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caracas fc Thrashers FC
Attack Tactiek 433
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 29.9
poor Schieten adequate
weak Passen average
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Anghelinii passt de bal zonder na te denken. Chirinos is nu in balbezit. Piggot onderschept slim de pass. Piggot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Thrashers FC 0:1

6e minuut.
Rocha passt de bal zonder na te denken. Yriarte rent richting de bal. Pardo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yriarte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palmezano kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra met een sublieme pass. Perdomo met een sublieme pass. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cárdenas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cárdenas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
caracas fc - Thrashers FC 1:1

27e minuut.
Maturén raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rauseo komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestre onderschept slim de pass. Maestre geeft een hoge lob. Bolet rent richting de bal. Bolet schiet op doel. Paal! Prieto speelt de bal door. Bereau kopt de bal weg. Piggot rent richting de bal. Piggot schiet op doel. Prieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Thrashers FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caracas fc 58%, Thrashers FC 42%.
caracas fc - Thrashers FC 1:2

47e minuut.
Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serra met een sublieme pass. Perdomo probeert naar een medespeler te passen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Isnardi verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelinii verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. Piggot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piggot draait met de bal, schiet en ... Prieto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Thrashers FC 1:3

53e minuut.
Anghelinii met een sublieme pass. Bolet is nu in balbezit. Bolet passt de bal zonder na te denken. Piggot is nu in balbezit. Piggot draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Chirinos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maestre met een snelle inworp. Bereau rent richting de bal. Bereau geeft een lange en hoge pass. Prieto bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maestre zal de hoekschop nemen. Prieto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sosa met een harde bal richting middenveld. Perdomo kopt de bal weg. Pereira is nu in balbezit. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Anghelinii passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maestre de bal. Theodoridis geeft de bal voor. Piggot is nu in balbezit. Piggot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Palmezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmezano met een sublieme pass. Klungelig pakt Theodoridis de bal. Pereira rent richting de bal. Pereira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira passt de bal met de wreef. Anghelinii speelt de bal door. Piggot is nu in balbezit. Piggot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caracas fc 58%, Thrashers FC 42%.
caracas fc - Thrashers FC 1:3