Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bananas FC fulsal anaco
La Gloriosa Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 17.7
good Schieten poor
adequate Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gardynik geeft de bal voor. Gwalbert kopt de bal weg. Klungelig pakt Nüssli de bal. Nüssli haalt uit met een fantastische trap. Ruiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - fulsal anaco 1:0

6e minuut.
Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik verovert de bal door een tackle van achteren. Bencomo is nu in balbezit. Gardynik onderschept slim de pass. Gardynik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllymäki verovert de bal door een tackle van achteren. Myllymäki probeert naar een medespeler te passen. Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Bréchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bréchet geeft de bal voor. Terán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nüssli rent richting de bal. Nüssli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bencomo passt de bal met de wreef. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Amorebieta de bal. Amorebieta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert passt de bal zonder na te denken. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - fulsal anaco 2:0

35e minuut.
Bréchet verovert de bal door een tackle van achteren. Bréchet probeert naar een medespeler te passen. Noguera is nu in balbezit. Gardynik onderschept slim de pass. Gardynik passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - fulsal anaco 3:0

39e minuut.
Gîrbaciu geeft een hoge lob. Gwalbert kopt de bal weg. Nüssli heeft problemen om de bal te vangen. Nüssli draait met de bal, schiet en ... Ruiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - fulsal anaco 4:0

42e minuut.
Bencomo rent richting de bal. Gwalbert onderschept slim de pass. Gwalbert passt de bal in één keer door. Gardynik rent richting de bal. Gardynik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - fulsal anaco 5:0

45e minuut.
Myllymäki verovert de bal door een tackle van achteren. Myllymäki geeft een lange en hoge pass. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli schiet op doel. Ruiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - fulsal anaco 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bananas FC 43%, fulsal anaco 57%.
Bananas FC - fulsal anaco 6:0

50e minuut.
Nüssli probeert naar een medespeler te passen. Gardynik rent richting de bal. Gardynik speelt de bal door. Nüssli is nu in balbezit. Nüssli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cáceres raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martínez komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Daar is Gwalbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nüssli is nu in balbezit. Nüssli passt de bal met de wreef. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Krunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunić geeft de bal voor. Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardynik is nu in balbezit. Gardynik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Nüssli de bal. Nüssli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Terán rent richting de bal. Bencomo geeft de bal voor. Rover probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Noguera de bal. Bréchet geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Gardynik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardynik passt de bal zonder na te denken. Terán bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli onderschept slim de pass. Nüssli schiet op doel. Ruiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bananas FC 43%, fulsal anaco 57%.
Bananas FC - fulsal anaco 6:0