Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-06 00:31
  • Competitiewedstrijd: League IV 9
  • Stadion: Rodgez FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1773
Rodgez FC Patriotas FC
Normal Tactiek Fino
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 27.4
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen matig


15e minuut.
Valente passt de bal met de wreef. Di Giorgi geeft een lange en hoge pass. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza haalt uit met een fantastische trap. Zambrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza speelt de bal door. Ariza rent richting de bal. Ariza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Patriotas FC 0:1

20e minuut.
Valente rent richting de bal. Valente geeft een hoge lob. Valera probeert de bal aan de voet te houden. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Barboza heeft problemen om de bal te vangen. Valente is nu in balbezit. Valente passt de bal met de wreef. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Valente met een sublieme pass. Ariza rent richting de bal. Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. Peña rent richting de bal. Peña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Figueroa rent richting de bal. Noriega verovert de bal door een tackle van achteren. Noriega met een sublieme pass. Ariza heeft problemen om de bal te vangen. Ariza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Patriotas FC 0:2

27e minuut.
Valera rent richting de bal. Valente onderschept slim de pass. Valente speelt de bal door. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza haalt uit met een fantastische trap. Zambrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zambrano niet meer kan verder spelen. Osorio komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Di Giorgi onderschept slim de pass. Di Giorgi passt de bal in één keer door. Ariza is nu in balbezit. Ariza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Patriotas FC 0:3

38e minuut.
Duijm passt de bal in één keer door. Valera geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Noriega de bal onder controle te krijgen. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Inworp. Espinoza met een snelle inworp. Noriega geeft een hoge lob. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Di Giorgi geeft een hoge lob. Espinoza kopt de bal weg. Daar is Valera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza draait met de bal, schiet en ... Osorio bokst de bal weg. Fuenmayor probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Patriotas FC 0:4

45e minuut.
Mahmudbəyov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodgez FC 66%, Patriotas FC 34%.
Rodgez FC - Patriotas FC 0:4

48e minuut.
Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza speelt de bal door. Ariza rent richting de bal. Ariza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Patriotas FC 0:5

49e minuut.
Toxqui speelt de bal door. Ariza is nu in balbezit. Fuenmayor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ariza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ariza legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Osorio bokst de bal weg.

54e minuut.
Barboza rent richting de bal. Barboza passt de bal in één keer door. Ariza is nu in balbezit. Ariza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Patriotas FC 0:6

57e minuut.
Toxqui rent richting de bal. Toxqui passt de bal met de wreef. Fuenmayor is nu in balbezit. Ariza verovert de bal door een tackle van achteren. Ariza draait met de bal, schiet en ... Osorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Patriotas FC 0:7

60e minuut.
Doeltrap. Yamashita komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi onderschept slim de pass. Di Giorgi geeft de bal voor. Ariza is nu in balbezit. Ariza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Pytlasiński komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Yamashita met een sublieme pass. Valente geeft de bal voor. Daar is Fuenmayor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ariza is nu in balbezit. Ariza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Patriotas FC 0:8

70e minuut.
Montenegro komt het veld opgelopen. Zalzman komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Montenegro speelt de bal door. Klungelig pakt Fuenmayor de bal. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza draait met de bal, schiet en ... Osorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Patriotas FC 0:9

90e minuut.
Fuenmayor is nu in balbezit. Fuenmayor geeft een hoge lob. Zalzman heeft problemen om de bal te vangen. Zalzman draait met de bal, schiet en ... Osorio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Patriotas FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodgez FC 76%, Patriotas FC 24%.
Rodgez FC - Patriotas FC 0:10