Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FCŁ Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 462
FCŁ TP Nogat Malbork
yolo Tactiek 442
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 31.9
solid Schieten weak
average Passen average
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Kalina geeft een hoge lob. Ödemiş kopt de bal weg. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - TP Nogat Malbork 1:0

11e minuut.
Quispe is nu in balbezit. Li verovert de bal door een tackle van achteren. Li geeft een lange en hoge pass. Rosenkrantz rent richting de bal. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Maniu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holberg. Maniu raakt geblesseerd tijdens het duel. Maniu met een snel genomen vrije trap. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ... Chabiera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - TP Nogat Malbork 2:0

14e minuut.
Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski passt de bal met de wreef. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - TP Nogat Malbork 3:0

16e minuut.
Rosenkrantz onderschept slim de pass. Rosenkrantz passt de bal met de wreef. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş draait met de bal, schiet en ... Chabiera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - TP Nogat Malbork 4:0

18e minuut.
Rosenkrantz kan de bal niet met de borst controleren. Rosenkrantz passt de bal met de wreef. Ödemiş heeft problemen om de bal te vangen. Ödemiş haalt uit met een fantastische trap. Chabiera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - TP Nogat Malbork 5:0

24e minuut.
Golanko rent richting de bal. Kalina verovert de bal door een tackle van achteren. Kalina geeft de bal voor. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski schiet op doel. Chabiera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosenkrantz rent richting de bal. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - TP Nogat Malbork 6:0

35e minuut.
Rosenkrantz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grabas komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Kalosz probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Grabas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ödemiş is nu in balbezit. Ödemiş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Geirsson passt de bal in één keer door. Annibaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Annibaldi probeert naar een medespeler te passen. Li is nu in balbezit. Li schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCŁ 38%, TP Nogat Malbork 62%.
FCŁ - TP Nogat Malbork 6:0

48e minuut.
Jędryka met een harde bal richting middenveld. Li kopt de bal weg. Klungelig pakt Ödemiş de bal. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - TP Nogat Malbork 7:0

53e minuut.
Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li probeert naar een medespeler te passen. Saleas heeft problemen om de bal te vangen. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap. Chabiera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Basiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ödemiş haalt uit met een fantastische trap. Chabiera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Li probeert naar een medespeler te passen. Dmochowski rent richting de bal. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - TP Nogat Malbork 8:0

78e minuut.
Geirsson neemt de hoekschop. Dmochowski is nu in balbezit. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş draait met de bal, schiet en ... Chabiera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - TP Nogat Malbork 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCŁ 39%, TP Nogat Malbork 61%.
FCŁ - TP Nogat Malbork 9:0