Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Łódzki Scaltex Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1007
Łódzki Scaltex United Toruń
CZYŻBY Tactiek sikalafa
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 43.2
good Schieten very good
adequate Passen good
average Verdedigen average


1e minuut.
Janosik is nu in balbezit. Ruzak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Janosik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leuci legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Scaltex - United Toruń 0:1

5e minuut.
Spyrka is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flacchi met de inworp. Leuci rent richting de bal. Leuci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ruzak met een sublieme pass. Giannini rent richting de bal. Giannini speelt de bal door. Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Scaltex - United Toruń 0:2

14e minuut.
Inworp. Spyrka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López rent richting de bal. López geeft de bal voor. Leuci maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Janczar trapt de bal weg. Gómez kopt de bal weg. Janosik rent richting de bal. Janosik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hacıoğlu met een snelle inworp. Gogola probeert naar een medespeler te passen. Gómez speelt de bal door. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dolny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Giannini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolny begaat een overtreding. Dolny krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Inczewski heeft problemen om de bal te vangen. Inczewski passt de bal met de wreef. Ziyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu onderschept slim de pass. Hacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Ruzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López rent richting de bal. López passt de bal zonder na te denken. Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
López is nu in balbezit. López passt de bal in één keer door. Spyrka speelt de bal door. Leuci rent richting de bal. Leuci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzki Scaltex 67%, United Toruń 33%.
Łódzki Scaltex - United Toruń 0:2

46e minuut.
Janosik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Englaro komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Spyrka onderschept slim de pass. Spyrka speelt de bal door. Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Scaltex - United Toruń 0:3

53e minuut.
Spyrka rent richting de bal. Spyrka speelt de bal door. Englaro heeft problemen om de bal te vangen. Englaro haalt uit met een fantastische trap. Janczar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Scaltex - United Toruń 0:4

54e minuut.
Daar is Zadylak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zadylak passt de bal met de wreef. Flacchi heeft problemen om de bal te vangen. Leuci rent richting de bal. Leuci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Scaltex - United Toruń 0:5

55e minuut.
Ngọc Khang geeft de bal voor. Flacchi met een sublieme pass. Daar is Głusejdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Englaro is nu in balbezit. Englaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Llabería kopt de bal weg. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Englaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Englaro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Englaro is nu in balbezit. Englaro heeft problemen om de bal te vangen. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro onderschept slim de pass. Englaro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leuci rent richting de bal. Leuci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Scaltex - United Toruń 0:6

79e minuut.
López passt de bal zonder na te denken. Englaro rent richting de bal. Englaro passt de bal met de wreef. Giannini is nu in balbezit. Giannini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Janczar trapt de bal weg. Spyrka met een sublieme pass. Leuci rent richting de bal. Leuci schiet op doel. Janczar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Scaltex - United Toruń 0:7

87e minuut.
Flacchi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spyrka met een snelle inworp. Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzki Scaltex 74%, United Toruń 26%.
Łódzki Scaltex - United Toruń 0:7