Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sunazas Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3398
gerula27team getto102
451 Tactiek 5Defensive4DEF
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 38.4
average Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen weak


19e minuut.
Butera verovert de bal door een tackle van achteren. Butera geeft een hoge lob. Aron probeert de bal met de borst te controleren. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Gómez geeft de bal voor. Bihorac met een sublieme pass. Butlewski kopt de bal weg. Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz schiet op doel. De bal raakt de paal. Tonković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gerula27team 60%, getto102 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gerula27team - getto102 0:0

50e minuut.
Ciolţea schiet op doel. Klungelig pakt Gómez de bal. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Weise geeft een hoge lob. Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu passt de bal met de wreef. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Focacci met een snelle inworp. de la Calle kan de bal niet met de borst controleren. Gómez rent richting de bal. Gómez met een sublieme pass. de la Calle geeft de bal voor. Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Weise kopt de bal weg. Klungelig pakt Aron de bal. de la Calle probeert naar een medespeler te passen. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ciolţea rent richting de bal. Pietreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pietreanu geeft een lange en hoge pass. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayibov komt het veld opgelopen. Pattavina komt het veld opgelopen. Focacci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov rent richting de bal. Ayibov schiet op doel. Bihorac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - getto102 0:1

76e minuut.
Pietreanu geeft een hoge lob. Inworp. Focacci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gómez is nu in balbezit. Gómez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu geeft een hoge lob. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz schiet op doel. Tonković bokst de bal weg.

79e minuut.
Hoàng Khang verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Khang probeert naar een medespeler te passen. Daar is Butlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butlewski schiet op doel. Tonković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gerula27team - getto102 1:1

79e minuut.
Ugarte komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Butlewski de bal onder controle te krijgen. Borowy is nu in balbezit. Borowy speelt de bal door. Ayibov rent richting de bal. Ayibov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pattavina geeft de bal voor. Ayibov kopt de bal weg. Butera bereikt de bal nog maar net als eerste. Butera geeft een hoge lob. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - getto102 1:2

87e minuut.
Ugarte rent richting de bal. Ugarte passt de bal zonder na te denken. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov schiet op doel. Bihorac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - getto102 1:3

90e minuut.
Spediacci geeft de bal voor. Inworp. Focacci met een snelle inworp. Pattavina geeft een lange en hoge pass. Ayibov krijgt zijn hoofd ertegen. Bihorac bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gerula27team 63%, getto102 37%.
gerula27team - getto102 1:3