Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 19:45
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LKS OGNIWO Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1298
LKS OGNIWO FK Bøn
Sweep Tactiek 442moja
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 46.2
weak Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen good


7e minuut.
Zięcik verovert de bal door een tackle van achteren. Zięcik passt de bal zonder na te denken. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - FK Bøn 0:1

13e minuut.
Marek is nu in balbezit. Poukka verovert de bal door een tackle van achteren. Poukka passt de bal met de wreef. Zięcik is nu in balbezit. Gollob geeft een hoge lob. Brzozowski bokst de bal weg. Hekert is nu in balbezit. Hekert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - FK Bøn 0:2

14e minuut.
Zięcik passt de bal met de wreef. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Hekert schiet op doel. Brzozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - FK Bøn 0:3

20e minuut.
Hekert onderschept slim de pass. Hekert probeert naar een medespeler te passen. Zięcik is nu in balbezit. Zięcik draait met de bal, schiet en ... Brzozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - FK Bøn 0:4

22e minuut.
Zięcik passt de bal zonder na te denken. Gollob is nu in balbezit. Gollob passt de bal zonder na te denken. Hekert is nu in balbezit. Hekert haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - FK Bøn 0:5

27e minuut.
Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Hekert geeft een lange en hoge pass. Zięcik is nu in balbezit. Zięcik schiet op doel. Brzozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - FK Bøn 0:6

28e minuut.
Paziewski rent richting de bal. Toader onderschept slim de pass. Toader passt de bal in één keer door. Rabijewski rent richting de bal. Rabijewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - FK Bøn 1:6

30e minuut.
Daar is Poukka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poukka geeft een lange en hoge pass. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert schiet op doel. Brzozowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - FK Bøn 1:7

32e minuut.
Hekert passt de bal met de wreef. Poukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Poukka passt de bal met de wreef. Zięcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięcik haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - FK Bøn 1:8

34e minuut.
Domin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob onderschept slim de pass. Gollob speelt de bal door. Hekert rent richting de bal. Hekert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hekert rent richting de bal. Kozianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozianowski speelt de bal door. Zięcik is nu in balbezit. Zięcik schiet op doel. Brzozowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hekert rent richting de bal. Hekert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - FK Bøn 1:9

40e minuut.
Hekert geeft een hoge lob. Guohua kopt de bal weg. Klungelig pakt Bourbotte de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kozianowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zięcik springt en kopt de bal. Brzozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Domin rent richting de bal. Domin met een sublieme pass. Zięcik rent richting de bal. Zięcik draait met de bal, schiet en ... Brzozowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - FK Bøn 1:10

45e minuut.
Rabijewski is nu in balbezit. Poukka onderschept slim de pass. Poukka met een sublieme pass. Zięcik is nu in balbezit. Zięcik geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - FK Bøn 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS OGNIWO 76%, FK Bøn 24%.
LKS OGNIWO - FK Bøn 1:11

47e minuut.
Blaut is nu in balbezit. Zięcik onderschept slim de pass. Zięcik probeert naar een medespeler te passen. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kozianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozianowski probeert naar een medespeler te passen. Blaut rent richting de bal. Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Hekert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Benavente geeft de bal voor. Daar is Arnaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - FK Bøn 1:12

72e minuut.
Gollob met een sublieme pass. Poukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob met een sublieme pass. Zięcik is nu in balbezit. Zięcik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zięcik verovert de bal door een tackle van achteren. Zięcik passt de bal met de wreef. Hekert is nu in balbezit. Hekert haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - FK Bøn 1:13

83e minuut.
Paziewski rent richting de bal. Paziewski geeft een lange en hoge pass. Hekert geeft een hoge lob. Zięcik is nu in balbezit. Zięcik schiet op doel. Brzozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS OGNIWO 70%, FK Bøn 30%.
LKS OGNIWO - FK Bøn 1:13