Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Dolj FC POLAR
Tactica 04 Tactiek 532s
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 37.1
outstanding Schieten adequate
excellent Passen poor
solid Verdedigen good


1e minuut.
Marszał rent richting de bal. Konecki verovert de bal door een tackle van achteren. Konecki passt de bal met de wreef. Gattlen rent richting de bal. Gattlen schiet op doel. Podlipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Wawreńczuk rent richting de bal. Körgöz onderschept slim de pass. Körgöz geeft een hoge lob. Konecki is nu in balbezit. Konecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - FC POLAR 1:0

10e minuut.
Chwałek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raponi rent richting de bal. Raponi geeft een hoge lob. Konecki rent richting de bal. Konecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattlen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Körgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Körgöz speelt de bal door. Konecki is nu in balbezit. Konecki haalt uit met een fantastische trap. Podlipski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Konecki rent richting de bal. Jaszczowski begaat een overtreding. Konecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Konecki springt en kopt de bal. Podlipski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Körgöz met een sublieme pass. Gattlen rent richting de bal. Konecki is nu in balbezit. Konecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - FC POLAR 2:0

21e minuut.
Nović bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nović raakt geblesseerd tijdens het duel. Nović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gattlen maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Körgöz rent richting de bal. Körgöz geeft een hoge lob. Gattlen is nu in balbezit. Gattlen draait met de bal, schiet en ... Podlipski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - FC POLAR 3:0

26e minuut.
Raponi is nu in balbezit. Raponi geeft een lange en hoge pass. Serwotka rent richting de bal. Konecki verovert de bal door een tackle van achteren. Konecki schiet op doel. Podlipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Jaszczowski verovert de bal door een tackle van achteren. Körgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Körgöz passt de bal zonder na te denken. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki haalt uit met een fantastische trap. Podlipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Körgöz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Konecki is nu in balbezit. Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattlen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Trzaska de bal. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - FC POLAR 4:0

31e minuut.
Marszał probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łoskot de bal. Marszał is nu in balbezit. Gattlen onderschept slim de pass. Gattlen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

34e minuut.
Casagrande geeft de bal voor. Daar is Konecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaszczowski is nu in balbezit. Konecki verovert de bal door een tackle van achteren. Konecki schiet op doel. Podlipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Konecki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - FC POLAR 5:0

38e minuut.
Nović passt de bal in één keer door. Körgöz is nu in balbezit. Körgöz geeft de bal voor. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Raponi met een sublieme pass. Gattlen is nu in balbezit. Gattlen passt de bal in één keer door. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gattlen rent richting de bal. Gattlen passt de bal zonder na te denken. Serwotka rent richting de bal. Konecki onderschept slim de pass. Konecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Konecki rent richting de bal. Konecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - FC POLAR 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dolj 26%, FC POLAR 74%.
F.C. Dolj - FC POLAR 6:0

50e minuut.
Raponi passt de bal met de wreef. Körgöz is nu in balbezit. Körgöz geeft een lange en hoge pass. Gattlen is nu in balbezit. Gattlen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - FC POLAR 7:0

53e minuut.
Nović met een sublieme pass. Raponi is nu in balbezit. Raponi probeert naar een medespeler te passen. Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattlen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Serwotka heeft problemen om de bal te vangen. Gattlen is nu in balbezit. Nović is nu in balbezit. Konecki is nu in balbezit. Konecki schiet op doel. Podlipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Raponi geeft een hoge lob. Gattlen kopt de bal weg. Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattlen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - FC POLAR 8:0

59e minuut.
Nović probeert naar een medespeler te passen. Raponi probeert naar een medespeler te passen. Nović heeft problemen om de bal te vangen. Nović geeft een hoge lob. Gattlen is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Nović met een sublieme pass. Daar is Raponi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raponi geeft een lange en hoge pass. Konecki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - FC POLAR 9:0

67e minuut.
Raponi is nu in balbezit. Raponi passt de bal in één keer door. Gattlen is nu in balbezit. Gattlen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - FC POLAR 10:0

71e minuut.
Gattlen passt de bal zonder na te denken. Raponi rent richting de bal. Raponi met een sublieme pass. Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - FC POLAR 11:0

77e minuut.
Klungelig pakt Nović de bal. Nović met een sublieme pass. Körgöz is nu in balbezit. Körgöz geeft een hoge lob. Gattlen krijgt zijn hoofd ertegen. Podlipski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Serwotka heeft problemen om de bal te vangen. Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattlen passt de bal in één keer door. Konecki rent richting de bal. Konecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gattlen rent richting de bal. Gattlen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński onderschept slim de pass. Śleszyński probeert naar een medespeler te passen. Konecki rent richting de bal. Konecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Nović passt de bal met de wreef. Körgöz is nu in balbezit. Körgöz geeft een lange en hoge pass. Gattlen heeft problemen om de bal te vangen. Gattlen schiet op doel. Podlipski bokst de bal weg.

88e minuut.
Chwałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwałek passt de bal in één keer door. Raponi geeft de bal voor. Konecki rent richting de bal. Konecki draait met de bal, schiet en ... Podlipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Nović met een sublieme pass. Trzaska rent richting de bal. Gattlen onderschept slim de pass. Gattlen haalt uit met een fantastische trap. Podlipski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - FC POLAR 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dolj 36%, FC POLAR 64%.
F.C. Dolj - FC POLAR 12:0