Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:30
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Forever9
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1948
HimNae Barcelona Gdańsk
Piramidon Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 16.9
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Mascheroni is nu in balbezit. Mascheroni speelt de bal door. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu schiet op doel. Sarbiewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

8e minuut.
Mascheroni verovert de bal door een tackle van achteren. Mascheroni geeft de bal voor. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu schiet op doel. Sarbiewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łach bokst de bal weg. Paal!

10e minuut.
Cerrati is nu in balbezit. Cerrati geeft de bal voor. Mascheroni kopt de bal weg. Sinowatz is nu in balbezit. Sinowatz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Granados probeert naar een medespeler te passen. Prokopowicz is nu in balbezit. Sinowatz verovert de bal door een tackle van achteren. Sinowatz draait met de bal, schiet en ... Łach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - Barcelona Gdańsk 1:0

20e minuut.
Sarbiewski geeft een hoge lob. Mascheroni speelt de bal door. Klungelig pakt Paraschivu de bal. Sinowatz is nu in balbezit. Sinowatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sinowatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinowatz passt de bal zonder na te denken. Paraschivu heeft problemen om de bal te vangen. Paraschivu draait met de bal, schiet en ... Łach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - Barcelona Gdańsk 2:0

24e minuut.
Cerrati met een sublieme pass. Sinowatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinowatz passt de bal in één keer door. Mascheroni rent richting de bal. Mascheroni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mascheroni passt de bal met de wreef. Dwójak rent richting de bal. Paraschivu speelt de bal door. Sinowatz is nu in balbezit. Sinowatz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mascheroni rent richting de bal. Mascheroni met een sublieme pass. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - Barcelona Gdańsk 3:0

38e minuut.
Siarzewski kan de bal niet met de borst controleren. Gutfeld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siarzewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Siarzewski met een snel genomen vrije trap. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap. Łach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tatar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HimNae 36%, Barcelona Gdańsk 64%.
HimNae - Barcelona Gdańsk 3:0

48e minuut.
Cerrati passt de bal zonder na te denken. Sinowatz probeert naar een medespeler te passen. Mascheroni rent richting de bal. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Krysztofiak de bal. De Liguori is nu in balbezit. De Liguori geeft een lange en hoge pass. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Cerrati kopt de bal weg. Klungelig pakt De Liguori de bal. De Liguori geeft de bal voor. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - Barcelona Gdańsk 4:0

68e minuut.
Cerrati geeft een hoge lob. Zaremba is nu in balbezit. Dwójak verovert de bal door een tackle van achteren. Dwójak speelt de bal door. Sinowatz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dwójak verovert de bal door een tackle van achteren. Sinowatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascheroni is nu in balbezit. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Krysztofiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dwójak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwójak passt de bal met de wreef. Sinowatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinowatz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sarbiewski is nu in balbezit. Sarbiewski geeft een lange en hoge pass. Dwójak rent richting de bal. Cerrati is nu in balbezit. Cerrati geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cerrati geeft de bal voor. Mascheroni kopt de bal weg. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap. Łach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - Barcelona Gdańsk 5:0

82e minuut.
Cerrati geeft een lange en hoge pass. Dobrzański bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dwójak geeft de bal voor. Sinowatz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prokopowicz. Prokopowicz krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Sinowatz de bal onder controle te krijgen. Cerrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrati geeft een lange en hoge pass. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HimNae 24%, Barcelona Gdańsk 76%.
HimNae - Barcelona Gdańsk 5:0