Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BarokeWorks Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1144
Xosteam F.C.ROCAFORT
Normal Tactiek 352
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.6 gemiddelde waardering 35.5
poor Schieten excellent
poor Passen average
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Morante kopt de bal weg. Daar is Font Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belkondirov geeft de bal voor. Franciscono is nu in balbezit. Franciscono draait met de bal, schiet en ... Jorquera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Franciscono rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Quintana rent richting de bal. Quintana speelt de bal door. Helguera Bujía rent richting de bal. Helguera Bujía geeft de bal voor. Belkondirov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Puigdollers passt de bal zonder na te denken. Franciscono is nu in balbezit. Belkondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. Jorquera probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Helguera Bujía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González Noriega onderschept slim de pass. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov draait met de bal, schiet en ... Jorquera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Helguera Bujía is nu in balbezit. Helguera Bujía passt de bal zonder na te denken. Belkondirov is nu in balbezit. Franciscono is nu in balbezit. Franciscono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Shterev is nu in balbezit. Ferdomo onderschept slim de pass. Ferdomo probeert naar een medespeler te passen. Figueiras is nu in balbezit. Figueiras haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Jorquera met een harde bal richting middenveld. Morante kopt de bal weg. Sáenz Marín heeft problemen om de bal te vangen. Belkondirov rent richting de bal. Belkondirov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Ferdomo rent richting de bal. Puigdollers rent richting de bal. Puigdollers passt de bal zonder na te denken. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. Jorquera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Segura zal de hoekschop nemen. Franciscono springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Inworp. Segura met een snelle inworp. Puigdollers geeft een hoge lob. Franciscono rent richting de bal. Franciscono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xosteam - F.C.ROCAFORT 0:1

38e minuut.
Figueiras met een sublieme pass. Ferdomo is nu in balbezit. Franciscono rent richting de bal. Franciscono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xosteam - F.C.ROCAFORT 0:2

40e minuut.
Franciscono met een sublieme pass. Klungelig pakt Belkondirov de bal. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sáenz Marín de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xosteam - F.C.ROCAFORT 0:3

45e minuut.
Belkondirov probeert naar een medespeler te passen. Franciscono rent richting de bal. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Xosteam - F.C.ROCAFORT 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xosteam 73%, F.C.ROCAFORT 27%.
Xosteam - F.C.ROCAFORT 0:4

48e minuut.
Helguera Bujía geeft een hoge lob. Klungelig pakt Belkondirov de bal. Franciscono is nu in balbezit. Belkondirov rent richting de bal. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sáenz Marín heeft problemen om de bal te vangen. Jorquera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Inworp. Helguera Bujía met de inworp. Klungelig pakt Puigdollers de bal. Puigdollers probeert naar een medespeler te passen. Belkondirov geeft een lange en hoge pass. Jorquera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xosteam - F.C.ROCAFORT 0:5

56e minuut.
Belkondirov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sáenz Marín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franciscono is nu in balbezit. Franciscono schiet op doel. Jorquera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xosteam - F.C.ROCAFORT 0:6

60e minuut.
Puigdollers kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Puigdesens de bal onder controle te krijgen. Franciscono bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciscono schiet op doel. Jorquera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sáenz Marín heeft problemen om de bal te vangen. Franciscono rent richting de bal. Franciscono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xosteam - F.C.ROCAFORT 0:7

63e minuut.
Franciscono kan de bal niet met de borst controleren. Puigdesens is nu in balbezit. Franciscono onderschept slim de pass. Franciscono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xosteam - F.C.ROCAFORT 0:8

66e minuut.
Puigdollers verovert de bal door een tackle van achteren. Franciscono rent richting de bal. González Noriega legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Franciscono raakt geblesseerd tijdens het duel. Belkondirov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Jorquera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Xosteam - F.C.ROCAFORT 0:9

68e minuut.
Segura onderschept slim de pass. Segura geeft een hoge lob. Sáenz Marín heeft problemen om de bal te vangen. Belkondirov rent richting de bal. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jorquera met een sublieme pass. Shterev kopt de bal weg. Klungelig pakt Sáenz Marín de bal. Belkondirov rent richting de bal. Belkondirov schiet op doel. Jorquera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Shterev speelt de bal door. Helguera Bujía rent richting de bal. Helguera Bujía geeft een hoge lob. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xosteam 62%, F.C.ROCAFORT 38%.
Xosteam - F.C.ROCAFORT 0:9