Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Teki-na Takai
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1489
Japanese Futbol Antek Team
bezpieka Tactiek DAREK
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
5 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 32.5
weak Schieten solid
average Passen average
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Gourounias geeft een hoge lob. Bieńkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Vidal de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ... Gourounias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 0:1

2e minuut.
Stephen heeft problemen om de bal te vangen. Oprescu is nu in balbezit. Oprescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vidal de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Gourounias bokst de bal weg. Paal! Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 0:2

5e minuut.
Bednarz rent richting de bal. Bednarz passt de bal in één keer door. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Didyk met een sublieme pass. Tronička bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronička probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bieńkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieńkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gourounias trapt de bal weg van het doel. Blythe bereikt de bal nog maar net als eerste. Blythe draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pino Zamorano de bal onder controle te krijgen. Wyczałkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:2

9e minuut.
Miadzielec geeft de bal voor. Inworp. Blythe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tronička rent richting de bal. Tronička passt de bal in één keer door. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:3

19e minuut.
Klungelig pakt Vidal de bal. Vidal speelt de bal door. Daar is Bieńkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap. Gourounias maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:4

21e minuut.
Daar is Czapla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czapla met een sublieme pass. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel. Gourounias maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gourounias met een harde bal richting middenveld. Bednarz kopt de bal weg. Tronička speelt de bal door. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Gourounias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Bieńkowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:5

24e minuut.
Mączewski met een snelle inworp. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski speelt de bal door. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Gourounias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:6

26e minuut.
Tronička rent richting de bal. Tronička passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bieńkowski de bal. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:7

27e minuut.
Policht is nu in balbezit. Policht geeft een lange en hoge pass. Vidal kopt de bal weg. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap. Gourounias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:8

29e minuut.
Bieńkowski met een sublieme pass. Tronička rent richting de bal. Tronička met een sublieme pass. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:9

31e minuut.
Mączewski met een snelle inworp. Vidal rent richting de bal. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Bieńkowski is nu in balbezit. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap. Gourounias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tronička rent richting de bal. Tronička draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gourounias met een harde bal richting middenveld. Czapla kan de bal niet met de borst controleren. Czapla met een sublieme pass. Tronička is nu in balbezit. Tronička haalt uit met een fantastische trap. Gourounias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Czapla is nu in balbezit. Mączewski probeert naar een medespeler te passen. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gourounias trapt de bal weg. Bednarz kopt de bal weg. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:10

38e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mączewski zal de hoekschop nemen. Czapla rent richting de bal. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:11

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mączewski met de inworp. Czapla met een sublieme pass. Daar is Bieńkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gourounias trapt de bal weg van het doel. Bednarz kopt de bal weg. Bieńkowski is nu in balbezit. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bieńkowski is nu in balbezit. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:12

41e minuut.
Gourounias trapt de bal weg. Czapla rent richting de bal. Czapla passt de bal in één keer door. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:13

44e minuut.
Mączewski is nu in balbezit. Mączewski speelt de bal door. Tronička rent richting de bal. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:14

45e minuut.
Szebert komt het veld opgelopen. Szafarz komt het veld opgelopen. Spychalski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 80%, Antek Team 20%.
Japanese Futbol - Antek Team 1:14

46e minuut.
Szebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Szebert passt de bal zonder na te denken. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel. Gourounias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:15

48e minuut.
Spychalski rent richting de bal. Spychalski probeert naar een medespeler te passen. Szafarz heeft problemen om de bal te vangen. Blythe is nu in balbezit. Blythe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Doeltrap. Wyczałkowski trapt de bal weg van het doel. Vidal kopt de bal weg. Bieńkowski is nu in balbezit. Bieńkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Didyk probeert naar een medespeler te passen. Bieńkowski rent richting de bal. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal draait met de bal, schiet en ... Gourounias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:16

55e minuut.
Szebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Szebert met een sublieme pass. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap. Gourounias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:17

56e minuut.
Mączewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel. Bieńkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gourounias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:18

57e minuut.
Stephen geeft de bal voor. Szebert heeft problemen om de bal te vangen. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ... Gourounias probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bednarz speelt de bal door. Szebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Szebert speelt de bal door. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mączewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidal rent richting de bal. Vidal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Spychalski is nu in balbezit. Spychalski passt de bal met de wreef. Szebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Szebert schiet op doel. Gourounias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:19

64e minuut.
Spychalski passt de bal in één keer door. Bednarz speelt de bal door. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel. Gourounias probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Spychalski met een sublieme pass. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal met een sublieme pass. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski schiet op doel. Gourounias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Mączewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mączewski met een sublieme pass. Daar is Bieńkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ... Gourounias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Doeltrap. Gourounias trapt de bal weg van het doel. Spychalski kopt de bal weg. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski schiet op doel. Gourounias bokst de bal weg.

77e minuut.
Doeltrap. Wyczałkowski trapt de bal weg van het doel. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:20

81e minuut.
Blythe bereikt de bal nog maar net als eerste. Blythe geeft een lange en hoge pass. Bieńkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vidal is nu in balbezit. Vidal geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:21

82e minuut.
Gourounias geeft een lange en hoge pass. Szebert kan de bal niet met de borst controleren. Szebert passt de bal in één keer door. Vidal is nu in balbezit. Vidal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Szebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Szebert passt de bal zonder na te denken. Bednarz probeert naar een medespeler te passen. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel. Gourounias bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:22

89e minuut.
Spychalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mączewski speelt de bal door. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel. Gourounias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:23

90e minuut.
Daar is Spychalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spychalski speelt de bal door. Vidal is nu in balbezit. Vidal draait met de bal, schiet en ... Gourounias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Antek Team 1:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 76%, Antek Team 24%.
Japanese Futbol - Antek Team 1:24