Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły Grochowskiego Zagaje Gdów B
LeTaktik Tactiek 2024WIG
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 63.5
goed Schieten formidabel
redelijk Passen uitmuntend
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Satwant onderschept slim de pass. Satwant speelt de bal door. Amadeo heeft problemen om de bal te vangen. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Duval kopt de bal weg. Amadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadeo probeert naar een medespeler te passen. Satwant is nu in balbezit. Satwant haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bolvig kopt de bal weg. Gower controleert de bal met de borst. Gower passt de bal in één keer door. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kuźniak met een sublieme pass. Gower is nu in balbezit. Gower probeert naar een medespeler te passen. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant schiet op doel. CampbeII bokst de bal weg.

27e minuut.
Sysiak is nu in balbezit. Satwant verovert de bal door een tackle van achteren. Satwant passt de bal in één keer door. Amadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadeo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Bolvig is nu in balbezit. Bolvig geeft een lange en hoge pass. Satwant rent richting de bal. Satwant haalt uit met een fantastische trap. CampbeII probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Amadeo geeft een hoge lob. CampbeII speelt de bal door. Duval kopt de bal weg. Satwant is nu in balbezit. Satwant schiet op doel. CampbeII bokst de bal weg.

42e minuut.
Brandello met een sublieme pass. Bahçeci controleert de bal met de borst. Satwant onderschept slim de pass. Satwant schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Doria met een harde bal richting middenveld. Bolvig kopt de bal weg. Gower geeft de bal voor. Satwant springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amadeo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Grochowskiego - Zagaje Gdów B 0:1

45e minuut.
Lutz rent richting de bal. Notaristefano onderschept slim de pass. Notaristefano met een sublieme pass. Amadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadeo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Grochowskiego 75%, Zagaje Gdów B 25%.
Orły Grochowskiego - Zagaje Gdów B 0:1

46e minuut.
Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolvig is nu in balbezit. Bolvig passt de bal met de wreef. Satwant is nu in balbezit. Satwant draait met de bal, schiet en ... CampbeII kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Amadeo probeert de bal aan de voet te houden. Duval rent richting de bal. Duval speelt de bal door. Amadeo is nu in balbezit. Amadeo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Satwant is nu in balbezit. Doria rent richting de bal. Satwant verovert de bal door een tackle van achteren. Satwant passt de bal zonder na te denken. Amadeo rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Grochowskiego - Zagaje Gdów B 0:2

56e minuut.
Gower rent richting de bal. Gower passt de bal in één keer door. Satwant rent richting de bal. Satwant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Grochowskiego - Zagaje Gdów B 0:3

67e minuut.
Duval kopt de bal weg. Bolvig is nu in balbezit. Bolvig passt de bal met de wreef. Satwant heeft problemen om de bal te vangen. Satwant draait met de bal, schiet en ... CampbeII verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
CampbeII trapt de bal weg. Bolvig kopt de bal weg. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant haalt uit met een fantastische trap. CampbeII probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Grochowskiego - Zagaje Gdów B 0:4

71e minuut.
Bolvig is nu in balbezit. Bolvig speelt de bal door. Gower rent richting de bal. Gower geeft de bal voor. Amadeo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Grochowskiego - Zagaje Gdów B 0:5

75e minuut.
Amadeo kopt de bal weg. Klungelig pakt Brandello de bal. Satwant rent richting de bal. Satwant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Grochowskiego - Zagaje Gdów B 0:6

81e minuut.
Notaristefano geeft de bal voor. Amadeo kopt de bal weg. Sysiak probeert de bal aan de voet te houden. Satwant is nu in balbezit. Satwant draait met de bal, schiet en ... Paal! CampbeII kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Bahçeci is nu in balbezit. Gower onderschept slim de pass. Gower met een sublieme pass. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Notaristefano speelt de bal door. Duval is nu in balbezit. Duval passt de bal in één keer door. Amadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadeo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Grochowskiego 72%, Zagaje Gdów B 28%.
Orły Grochowskiego - Zagaje Gdów B 0:6