Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Floreneta CA3F
532 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 25
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Albornoz onderschept slim de pass. Sebestyen rent richting de bal. Sebestyen passt de bal in één keer door. Bugliotti is nu in balbezit. Bugliotti schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dezorzi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atton rent richting de bal. Atton geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giotto met de inworp. Meloño is nu in balbezit. Meloño geeft de bal voor. Klungelig pakt Grecu de bal. Hass kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ortiguera geeft de bal voor. Inworp. Fassi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atton rent richting de bal. Atton geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Dezorzi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atton is nu in balbezit. Atton geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Atton speelt de bal door. Bugliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiguera begaat een overtreding. Ortiguera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Floreneta 67%, CA3F 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Floreneta - CA3F 0:0

54e minuut.
Solari passt de bal zonder na te denken. Constantino rent richting de bal. Constantino met een sublieme pass. Fradua is nu in balbezit. Fradua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Meloño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Atton rent richting de bal. Meloño schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Meloño is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Atton met een sublieme pass. Dezorzi is nu in balbezit. Bugliotti onderschept slim de pass. Bugliotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Fileppi geeft een hoge lob. Solari geeft een lange en hoge pass. Carimoney probeert de bal met de borst te controleren. Fassi rent richting de bal. Fassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Floreneta - CA3F 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Floreneta 53%, CA3F 47%.
La Floreneta - CA3F 0:1