Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akwa-Ibom Bursts Flames
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Offor verovert de bal door een tackle van achteren. Ogunbiyi verovert de bal door een tackle van achteren. Ejiofor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunbiyi onderschept slim de pass. Ogunbiyi schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Iyodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyodo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ojirika de bal. Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okonkwo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akwa-Ibom Bursts - Flames 0:1

34e minuut.
Ekong probeert naar een medespeler te passen. Otiji bereikt de bal nog maar net als eerste. Otiji passt de bal in één keer door. Okonkwo rent richting de bal. Okonkwo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Akwa-Ibom Bursts - Flames 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akwa-Ibom Bursts 55%, Flames 45%.
Akwa-Ibom Bursts - Flames 0:2

58e minuut.
Ezenwa is nu in balbezit. Okonkwo onderschept slim de pass. Otegheri rent richting de bal. Okonkwo onderschept slim de pass. Okonkwo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Rufai bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Rufai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otiji is nu in balbezit. Otiji geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ekong rent richting de bal. Iyodo verovert de bal door een tackle van achteren. Iyodo met een sublieme pass. Okonkwo is nu in balbezit. Okonkwo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akwa-Ibom Bursts - Flames 0:3

78e minuut.
Oruma onderschept slim de pass. Oruma probeert naar een medespeler te passen. Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu verovert de bal door een tackle van achteren. Igweonu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akwa-Ibom Bursts 68%, Flames 32%.
Akwa-Ibom Bursts - Flames 0:3