Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 21:25
  • Competitiewedstrijd: League IV 3
  • Stadion: wonder Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2734
wonder ØpzyFrøsh FC
442 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.9
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Lambert rent richting de bal. Nnaji verovert de bal door een tackle van achteren. Nnaji passt de bal zonder na te denken. Babalade bereikt de bal nog maar net als eerste. Babalade schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Oliseh verovert de bal door een tackle van achteren. Anonam schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oliseh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eguavoen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chiedozie krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
wonder - ØpzyFrøsh FC 0:1

39e minuut.
Ngedi speelt de bal door. Abacha rent richting de bal. Udebuluzor begaat een overtreding. Udebuluzor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wonder 54%, ØpzyFrøsh FC 46%.
wonder - ØpzyFrøsh FC 0:1

49e minuut.
Mohammed is nu in balbezit. Oliseh verovert de bal door een tackle van achteren. Oliseh passt de bal zonder na te denken. Christopher rent richting de bal. Christopher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Irozuru verovert de bal door een tackle van achteren. Irozuru probeert naar een medespeler te passen. Odegbami is nu in balbezit. Christopher verovert de bal door een tackle van achteren. Christopher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Nnaji speelt de bal door. Irozuru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert onderschept slim de pass. Lambert schiet op doel. Ojebode werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wonder - ØpzyFrøsh FC 1:1

71e minuut.
Babalade is nu in balbezit. Udebuluzor verovert de bal door een tackle van achteren. Udebuluzor met een sublieme pass. Christopher is nu in balbezit. Christopher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Nworgu is nu in balbezit. Oliseh is nu in balbezit. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh verovert de bal door een tackle van achteren. Oliseh geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chiedozie zal de hoekschop nemen. Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christopher bereikt de bal nog maar net als eerste. Christopher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Odegbami verovert de bal door een tackle van achteren. Odegbami geeft de bal voor. Udebuluzor bereikt de bal nog maar net als eerste. Udebuluzor passt de bal met de wreef. Christopher is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ayorinde met een sublieme pass. Daar is Babalade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udebuluzor is nu in balbezit. Oliseh rent richting de bal. Oliseh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wonder 66%, ØpzyFrøsh FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wonder - ØpzyFrøsh FC 1:1