Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kwara Hunters Benue Ties
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


30e minuut.
Klungelig pakt Agunbiade de bal. Agunbiade haalt uit met een fantastische trap. Ijaya kopt de bal weg. Adigun bereikt de bal nog maar net als eerste. Adigun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kala Otaji probeert de bal aan de voet te houden. Akwuegbu rent richting de bal. Ezeugo verovert de bal door een tackle van achteren. Adigun rent richting de bal. Adigun draait met de bal, schiet en ... Taiwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwara Hunters - Benue Ties 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwara Hunters 38%, Benue Ties 62%.
Kwara Hunters - Benue Ties 1:0

52e minuut.
Opabunmi kopt de bal weg. Klungelig pakt Ikebuahu de bal. Oparaku rent richting de bal. Oparaku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Chibueze probeert naar een medespeler te passen. Ezeugo rent richting de bal. Ezeugo speelt de bal door. Agunbiade is nu in balbezit. Agunbiade draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kala Otaji passt de bal met de wreef. Adigun rent richting de bal. Adigun passt de bal zonder na te denken. Agunbiade is nu in balbezit. Agunbiade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kala Otaji onderschept slim de pass. Kala Otaji passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Shola de bal. Agunbiade is nu in balbezit. Agunbiade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kala Otaji probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Chibueze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opabunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Opabunmi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwara Hunters 43%, Benue Ties 57%.
Kwara Hunters - Benue Ties 1:0