Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oVolt Innova Team FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


21e minuut.
Varona schiet op doel. Doeltrap. Guevara trapt de bal weg van het doel. Briones rent richting de bal. Briones geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Tostado de bal. Barrera is nu in balbezit. Barrera met een sublieme pass. Reséndiz rent richting de bal. Reséndiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Barrera geeft een hoge lob. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo passt de bal in één keer door. Escamilla rent richting de bal. Escamilla geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Tostado rent richting de bal. Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tostado krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oVolt 52%, Innova Team FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
oVolt - Innova Team FC 0:0

53e minuut.
Núñez rent richting de bal. Varona verovert de bal door een tackle van achteren. Lezama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Varona neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Escamilla is nu in balbezit. Escamilla geeft een lange en hoge pass. Collazo kopt de bal weg. Tostado rent richting de bal. Tostado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De la Rosa rent richting de bal. De la Rosa passt de bal in één keer door. Daar is Tostado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rueda rent richting de bal. Rueda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kaviedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaviedes geeft een lange en hoge pass. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Enoch rent richting de bal. Enoch geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oVolt 51%, Innova Team FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
oVolt - Innova Team FC 0:0