Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorros Desesperadas Fc taurus
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Cristante passt de bal zonder na te denken. De Anda is nu in balbezit. Chacón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chacón krijgt een gele kaart.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Anda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montoya probeert naar een medespeler te passen. Carreón bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Ayala passt de bal met de wreef. Cristante met een sublieme pass. Chacón is nu in balbezit. Chacón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Castañeda passt de bal in één keer door. Ayala is nu in balbezit. Ayala passt de bal in één keer door. Chacón is nu in balbezit. Chacón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Meléndez met een snelle inworp. Carreón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uribe. Uribe krijgt een gele kaart. Carreón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carreón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Montoya geeft een hoge lob. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carreón krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Cruz rent richting de bal. Carreón rent richting de bal. Cruz onderschept slim de pass. Cruz speelt de bal door. Ayala geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Desesperadas 59%, Fc taurus 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zorros Desesperadas - Fc taurus 0:0

63e minuut.
Calero passt de bal in één keer door. Cristante rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Anda. De Anda krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Espinosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castañeda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayala. Castañeda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
Coyote verovert de bal door een tackle van achteren. Coyote geeft een lange en hoge pass. Cristante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mercado is nu in balbezit. Mercado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Desesperadas - Fc taurus 1:0

90e minuut.
Ayala kopt de bal weg. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristante maakt een afschuwelijke overtreding. Cristante is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Castañeda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Castañeda kan niet meer verder spelen. Herrera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Desesperadas 48%, Fc taurus 52%.
Zorros Desesperadas - Fc taurus 1:0