Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granma Magnifica Steaua
532 EI Tactiek 532ES
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
81.7 gemiddelde waardering 78.5
incredible Schieten outstanding
incredible Passen incredible
magical Verdedigen brilliant


2e minuut.
Wiater probeert naar een medespeler te passen. Rozner probeert naar een medespeler te passen. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap. Vaz Fernandes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Magnifica Steaua 1:0

24e minuut.
Caxaría probeert naar een medespeler te passen. Yilmaz is nu in balbezit. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra draait met de bal, schiet en ... Vaz Fernandes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Scimitarra rent richting de bal. Gallego verovert de bal door een tackle van achteren. Gallego geeft een hoge lob. Ursachi controleert de bal met de borst. Ursachi haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Santa speelt de bal door. Torres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Walcott speelt de bal door. García de Antona rent richting de bal. García de Antona haalt uit met een fantastische trap. Vaz Fernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Wiater passt de bal zonder na te denken. Walcott probeert naar een medespeler te passen. Rozner is nu in balbezit. Rozner geeft een hoge lob. García de Antona krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Freebairn onderschept slim de pass. Walcott onderschept slim de pass. Walcott passt de bal in één keer door. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra draait met de bal, schiet en ... Vaz Fernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ursachi rent richting de bal. Iftodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ursachi krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Lobo met een sublieme pass. Chodkiewicz controleert de bal met de borst. García de Antona rent richting de bal. Klungelig pakt García de Antona de bal. García de Antona haalt uit met een fantastische trap. Vaz Fernandes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Dermul komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granma 48%, Magnifica Steaua 52%.
Granma - Magnifica Steaua 1:0

58e minuut.
Walcott met een sublieme pass. Scimitarra is nu in balbezit. Yilmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yilmaz krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Santa geeft een hoge lob. Torres met een sublieme pass. Cañamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañamero geeft de bal voor. Torres springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rozner is nu in balbezit. Rozner probeert naar een medespeler te passen. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Magnifica Steaua 2:0

89e minuut.
Wiater speelt de bal door. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner met een sublieme pass. Scimitarra rent richting de bal. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granma 54%, Magnifica Steaua 46%.
Granma - Magnifica Steaua 2:0