Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`` FK Utenos Ugnys `` D`Oh
UR-2 Tactiek tadam
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 65.4
excellent Schieten excellent
solid Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Acemoğlu probeert naar een medespeler te passen. Sermetoğlu rent richting de bal. Sermetoğlu passt de bal zonder na te denken. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mostelë rent richting de bal. Lamanovich onderschept slim de pass. Lamanovich speelt de bal door. Flamand is nu in balbezit. Flamand schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer speelt de bal door. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - D`Oh 0:1

12e minuut.
Lamanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajerczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wajerczyk speelt de bal door. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Conrad passt de bal in één keer door. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer passt de bal zonder na te denken. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamanovich met een snelle inworp. Franus probeert naar een medespeler te passen. Flamand bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamand haalt uit met een fantastische trap. Malinák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balanov kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Antonovas de bal. Flamand is nu in balbezit. Drobickas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drobickas krijgt een gele kaart. Flamand is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flamand zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Wajerczyk met een sublieme pass. Chilingaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi onderschept slim de pass. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap. Skarlosh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - D`Oh 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `` FK Utenos Ugnys `` 63%, D`Oh 37%.
`` FK Utenos Ugnys `` - D`Oh 0:2

46e minuut.
Hvoynev komt het veld opgelopen. Matlak komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sermetoğlu geeft een hoge lob. Cambi kopt de bal weg. Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mostelë is nu in balbezit. Mostelë haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Conrad passt de bal zonder na te denken. Niedermayer is nu in balbezit. Acemoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Acemoğlu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Niedermayer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Antonovas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Antonovas met een sublieme pass. Sermetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermetoğlu passt de bal zonder na te denken. Hvoynev rent richting de bal. Hvoynev schiet op doel. Skarlosh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Matlak rent richting de bal. Antonovas met een sublieme pass. Conrad geeft een lange en hoge pass. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Fydrych onderschept slim de pass. Cambi is nu in balbezit. Cambi passt de bal zonder na te denken. Matlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Cambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev verovert de bal door een tackle van achteren. Hvoynev passt de bal zonder na te denken. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Przywóski rent richting de bal. Hvoynev onderschept slim de pass. Hvoynev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Niedermayer de bal. Niedermayer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Niedermayer passt de bal in één keer door. Mostelë bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostelë probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hvoynev de bal. Hvoynev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Sermetoğlu probeert naar een medespeler te passen. Wajerczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajerczyk geeft een lange en hoge pass. Matlak is nu in balbezit. Matlak schiet op doel. Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Díža is nu in balbezit. Franus onderschept slim de pass. Franus geeft een hoge lob. Flamand is nu in balbezit. Flamand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `` FK Utenos Ugnys `` 58%, D`Oh 42%.
`` FK Utenos Ugnys `` - D`Oh 0:2