Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saunan takana on vieläkin tilaa Karsten Dream Team
Kassit suuhun Tactiek Uuet aseet
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 51.1
good Schieten excellent
adequate Passen very good
average Verdedigen very good


4e minuut.
Ylifrantti met een sublieme pass. Könönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasenius rent richting de bal. Wasenius schiet op doel. Bălănescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kalliomaa met een snelle inworp. Viljanmaa probeert de bal met de borst te controleren. Kalliomaa rent richting de bal. Kalliomaa haalt uit met een fantastische trap. Levonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Korva is nu in balbezit. Könönen verovert de bal door een tackle van achteren. Piaggio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piaggio krijgt een gele kaart. Könönen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pieskä zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wasenius krijgt zijn hoofd ertegen. Piaggio probeert de bal aan de voet te houden. Bălănescu bokst de bal weg.

20e minuut.
Pieskä onderschept slim de pass. Kalliomaa is nu in balbezit. Pieskä begaat een overtreding. Pieskä krijgt een gele kaart. Kalliomaa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kalliomaa kan niet meer verder spelen. Ojanne komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Nokela rent richting de bal. Nokela geeft een hoge lob. Wasenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasenius draait met de bal, schiet en ... Bălănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Karsten Dream Team 0:1

34e minuut.
Viljanmaa kopt de bal weg. Könönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurikka maakt een afschuwelijke overtreding. Kurikka krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Noronen geeft de bal voor. Nokela rent richting de bal. Nokela geeft een hoge lob. Wasenius krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Inworp. Pieskä met de inworp. Nokela geeft een hoge lob. Wasenius krijgt zijn hoofd ertegen. Bălănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Karsten Dream Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saunan takana on vieläkin tilaa 64%, Karsten Dream Team 36%.
Saunan takana on vieläkin tilaa - Karsten Dream Team 0:2

51e minuut.
Noronen neemt vlug de vrije trap. Valerie kopt de bal weg. Könönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasenius rent richting de bal. Wasenius haalt uit met een fantastische trap. Bălănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piaggio speelt de bal door. Korva is nu in balbezit. Könönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Könönen schiet op doel. Bălănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Pieskä speelt de bal door. Väisälä met een sublieme pass. Nokela heeft problemen om de bal te vangen. Nokela geeft een lange en hoge pass. Könönen maakt een snoekduik en kopt de bal. Bălănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wasenius is nu in balbezit. Wasenius schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Karsten Dream Team 0:3

57e minuut.
Könönen onderschept slim de pass. Könönen geeft de bal voor. Wasenius is nu in balbezit. Wasenius haalt uit met een fantastische trap. Bălănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wasenius rent richting de bal. Wasenius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Karsten Dream Team 0:4

58e minuut.
Ojanne speelt de bal door. Daar is Väisänen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valerie rent richting de bal. Wasenius verovert de bal door een tackle van achteren. Wasenius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pieskä speelt de bal door. Nokela is nu in balbezit. Nokela geeft een hoge lob. Wasenius springt en kopt de bal. Bălănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Piaggio verovert de bal door een tackle van achteren. Piaggio speelt de bal door. Wasenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasenius haalt uit met een fantastische trap. Bălănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

63e minuut.
Doeltrap. Onnensaari komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Väisänen rent richting de bal. Väisänen passt de bal met de wreef. Onnensaari is nu in balbezit. Onnensaari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Myllys bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylifrantti passt de bal in één keer door. Wasenius is nu in balbezit. Wasenius haalt uit met een fantastische trap. Bălănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Onnensaari rent richting de bal. Onnensaari haalt uit met een fantastische trap. Bălănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Klungelig pakt Onnensaari de bal. Onnensaari passt de bal in één keer door. Nokela is nu in balbezit. Nokela geeft de bal voor. Wasenius springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ylifrantti kopt de bal weg. Onnensaari kan de bal niet met de borst controleren. Wasenius rent richting de bal. Wasenius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saunan takana on vieläkin tilaa 80%, Karsten Dream Team 20%.
Saunan takana on vieläkin tilaa - Karsten Dream Team 0:4