Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAMIKONYANS FAMILY Victoria II
Attacк Tactiek exotic
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
50.4 gemiddelde waardering 56.8
excellent Schieten excellent
average Passen good
good Verdedigen formidable


3e minuut.
Avetissyan rent richting de bal. Simões is nu in balbezit. Simões geeft een hoge lob. Mata is nu in balbezit. Mata draait met de bal, schiet en ... Pappariello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Poncet geeft een hoge lob. Tarlósi kopt de bal weg. Bordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata onderschept slim de pass. Mata draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sebes rent richting de bal. Sebes speelt de bal door. Chlastawa rent richting de bal. Sabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Sabelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Tarlósi verovert de bal door een tackle van achteren. Tarlósi geeft de bal voor. Mata kopt de bal weg. Canal rent richting de bal. Canal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Pachut heeft problemen om de bal te vangen. Sabelli is nu in balbezit. Văduva legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sabelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sabelli neemt zijn aanloop. Jedynak bokst de bal weg. Paal!

34e minuut.
Sebes verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva probeert naar een medespeler te passen. Matidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Matidze schiet op doel. Pappariello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Pachut met een sublieme pass. Simões is nu in balbezit. Văduva met een sublieme pass. Matidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Matidze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bunčák verovert de bal door een tackle van achteren. Bunčák passt de bal met de wreef. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Jedynak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAMIKONYANS FAMILY 50%, Victoria II 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAMIKONYANS FAMILY - Victoria II 0:0

46e minuut.
Simões geeft een hoge lob. Tserunyan is nu in balbezit. Canal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canal krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Tarlósi verovert de bal door een tackle van achteren. Tarlósi probeert naar een medespeler te passen. Fabisiak is nu in balbezit. Sabelli is nu in balbezit. Sabelli schiet op doel. Jedynak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Barry de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Chlastawa onderschept slim de pass. Chlastawa speelt de bal door. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - Victoria II 1:0

59e minuut.
Poncet verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva onderschept slim de pass. Văduva probeert naar een medespeler te passen. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata haalt uit met een fantastische trap. Pappariello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Mata rent richting de bal. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva passt de bal met de wreef. Canal rent richting de bal. Canal schiet op doel. Pappariello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Văduva heeft problemen om de bal te vangen. Văduva met een sublieme pass. Tarlósi speelt de bal door. Canal is nu in balbezit. Canal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Kunsági komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Simões kopt de bal weg. Mata is nu in balbezit. Canal is nu in balbezit. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MAMIKONYANS FAMILY - Victoria II 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAMIKONYANS FAMILY 58%, Victoria II 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAMIKONYANS FAMILY - Victoria II 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAMIKONYANS FAMILY 81%, Victoria II 19%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAMIKONYANS FAMILY - Victoria II 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAMIKONYANS FAMILY 35%, Victoria II 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAMIKONYANS FAMILY - Victoria II 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Canal zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pappariello bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
---
Kunsági legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
---
Matidze kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - Victoria II 1:2
---
Sabelli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MAMIKONYANS FAMILY - Victoria II 2:2
---
Mata legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - Victoria II 2:3
---
Murzastek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
---
Simões legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pappariello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Bunčák neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MAMIKONYANS FAMILY - Victoria II 3:3
---
Văduva zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - Victoria II 3:4
---
Sebes neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Jedynak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MAMIKONYANS FAMILY - Victoria II 4:4
---
Tarlósi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pappariello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fabisiak neemt zijn aanloop. Jedynak bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - Victoria II 5:4
---