Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timisoara UK ANFIELD LFC
£$# Tactiek tre4tre
47% Balbezit 53%
79% Spel op eigen helft 21%
4 Doelpogingen 42
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 59.1
excellent Schieten outstanding
solid Passen very good
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewski verovert de bal door een tackle van achteren. Milewski geeft een lange en hoge pass. Akdağ rent richting de bal. Akdağ schiet op doel. Cieślak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Voda geeft een lange en hoge pass. Akdağ kopt de bal weg. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Cieślak bokst de bal weg. Akdağ rent richting de bal. Akdağ geeft een hoge lob. Macleod heeft problemen om de bal te vangen. Macleod schiet op doel. Cieślak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - ANFIELD LFC 0:1

9e minuut.
Macleod rent richting de bal. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović draait met de bal, schiet en ... Cieślak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - ANFIELD LFC 0:2

12e minuut.
Stefani passt de bal zonder na te denken. Vujinović rent richting de bal. Vujinović passt de bal met de wreef. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Scholes geeft de bal voor. Freeman kopt de bal weg. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale draait met de bal, schiet en ... Kmetovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - ANFIELD LFC 1:2

16e minuut.
Milewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pałyga komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Gyánó maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vujinović kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Macleod de bal onder controle te krijgen. Macleod draait met de bal, schiet en ... Cieślak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - ANFIELD LFC 1:3

21e minuut.
Ramsdale speelt de bal door. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grant krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Akdağ geeft een lange en hoge pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoignе legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gascoignе krijgt een gele kaart. Macleod raakt geblesseerd tijdens het duel. Macleod legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Akdağ verovert de bal door een tackle van achteren. Cocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... Cieślak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pałyga met een sublieme pass. Akdağ rent richting de bal. Akdağ passt de bal zonder na te denken. Məmmədoğlu geeft een hoge lob. Vujinović springt en kopt de bal. Cieślak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Cieślak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - ANFIELD LFC 1:4

31e minuut.
Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Grant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grant probeert naar een medespeler te passen. Vujinović rent richting de bal. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. Cieślak bokst de bal weg.

33e minuut.
Babaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu onderschept slim de pass. Məmmədoğlu met een sublieme pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Cocchi geeft een lange en hoge pass. Ramsdale kopt de bal weg. Grant met een sublieme pass. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Grant verovert de bal door een tackle van achteren. Grant speelt de bal door. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. Cieślak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - ANFIELD LFC 1:5

39e minuut.
Macleod kan de bal niet met de borst controleren. Vujinović rent richting de bal. Macleod is nu in balbezit. Vujinović rent richting de bal. Vujinović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vujinović kopt de bal weg. Macleod rent richting de bal. Cocchi begaat een overtreding. Macleod is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Məmmədoğlu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ağayev de bal. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - ANFIELD LFC 1:6

43e minuut.
Məmmədoğlu met de inworp. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ geeft de bal voor. Macleod springt en kopt de bal. Cieślak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - ANFIELD LFC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timisoara UK 76%, ANFIELD LFC 24%.
Timisoara UK - ANFIELD LFC 1:7

49e minuut.
Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod speelt de bal door. Klungelig pakt Vujinović de bal. Vujinović geeft de bal voor. Cieślak bokst de bal weg. Akdağ rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - ANFIELD LFC 1:8

51e minuut.
Pałyga onderschept slim de pass. Gascoignе onderschept slim de pass. Gascoignе geeft de bal voor. Helgason is nu in balbezit. Helgason schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani passt de bal in één keer door. Gyánó geeft de bal voor. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Cieślak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - ANFIELD LFC 1:9

60e minuut.
Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant speelt de bal door. Daar is Vujinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujinović draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Freeman met een snelle inworp. Babaverdiyev speelt de bal door. Gyánó rent richting de bal. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - ANFIELD LFC 2:9

64e minuut.
Vujinović draait met de bal, schiet en ... Cocchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... Cocchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grant geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Babaverdiyev is nu in balbezit. Akdağ onderschept slim de pass. Akdağ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Pałyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałyga geeft een hoge lob. Daar is Ağayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović schiet op doel. Paal! Cieślak bokst de bal weg.

72e minuut.
Michelazzi kopt de bal weg. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović is nu in balbezit. Akdağ rent richting de bal. Akdağ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Grant geeft de bal voor. Babaverdiyev kopt de bal weg. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu geeft de bal voor. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Macleod rent richting de bal. Vujinović rent richting de bal. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Cieślak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - ANFIELD LFC 2:10

84e minuut.
Cieślak probeert naar een medespeler te passen. Michelazzi kopt de bal weg. Grant rent richting de bal. Grant geeft een hoge lob. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen. Cieślak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Santana passt de bal met de wreef. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu passt de bal in één keer door. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - ANFIELD LFC 2:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timisoara UK 82%, ANFIELD LFC 18%.
Timisoara UK - ANFIELD LFC 2:11