Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PUENDELUNA F.C. F.C.Mataor
m2 Tactiek ZEN-OH
46% Balbezit 54%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
40.7 gemiddelde waardering 64
matig Schieten uitstekend
zwak Passen uitmuntend
briljant Verdedigen formidabel


6e minuut.
Daar is Wilkanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deuchar rent richting de bal. Mirilovič onderschept slim de pass. Mirilovič passt de bal met de wreef. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. De Mitri rent richting de bal. De Mitri draait met de bal, schiet en ... Hoşgör werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - F.C.Mataor 0:1

8e minuut.
Prusinowski passt de bal zonder na te denken. Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kłapacz de bal. Liolios verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - F.C.Mataor 0:2

19e minuut.
DeRosario passt de bal zonder na te denken. Deuchar onderschept slim de pass. Prusinowski geeft de bal voor. Liolios maakt een snoekduik en kopt de bal. Hoşgör maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mirilovič passt de bal zonder na te denken. Baltanov met een sublieme pass. Liolios bereikt de bal nog maar net als eerste. Liolios haalt uit met een fantastische trap. Hoşgör werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - F.C.Mataor 0:3

24e minuut.
DeRosario is nu in balbezit. DeRosario probeert naar een medespeler te passen. Prusinowski rent richting de bal. Prusinowski geeft een hoge lob. Liolios maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - F.C.Mataor 0:4

28e minuut.
Prusinowski speelt de bal door. Mirilovič probeert naar een medespeler te passen. Baltanov is nu in balbezit. Baltanov geeft de bal voor. De Mitri springt en kopt de bal. Hoşgör kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Liolios is nu in balbezit. Ribera rent richting de bal. Liolios verovert de bal door een tackle van achteren. Liolios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - F.C.Mataor 0:5

38e minuut.
Mirilovič speelt de bal door. Baltanov met een sublieme pass. Daar is Kłapacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liolios onderschept slim de pass. Liolios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mirilovič passt de bal met de wreef. Prusinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusinowski geeft een lange en hoge pass. De Mitri maakt een snoekduik en kopt de bal. Hoşgör probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - F.C.Mataor 0:6

45e minuut.
Ripken bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri onderschept slim de pass. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri onderschept slim de pass. De Mitri draait met de bal, schiet en ... Hoşgör bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUENDELUNA F.C. 82%, F.C.Mataor 18%.
PUENDELUNA F.C. - F.C.Mataor 0:6

58e minuut.
Daar is DeRosario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Zech bereikt de bal nog maar net als eerste. DeRosario verovert de bal door een tackle van achteren. Mirilovič is nu in balbezit. Mirilovič geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu speelt de bal door. Prusinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusinowski geeft de bal voor. De Mitri springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mirilovič onderschept slim de pass. Mirilovič geeft een lange en hoge pass. Deuchar is nu in balbezit. De Mitri verovert de bal door een tackle van achteren. De Mitri schiet op doel. Hoşgör probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Mirilovič rent richting de bal. Romão verovert de bal door een tackle van achteren. DeRosario onderschept slim de pass. DeRosario geeft een lange en hoge pass. Liolios krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - F.C.Mataor 0:7

73e minuut.
Prusinowski is nu in balbezit. Prusinowski geeft de bal voor. Deuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri onderschept slim de pass. De Mitri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Prusinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Prusinowski geeft een lange en hoge pass. Liolios is nu in balbezit. Liolios haalt uit met een fantastische trap. Hoşgör werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - F.C.Mataor 0:8

84e minuut.
Daar is Sztankay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deuchar rent richting de bal. Deuchar geeft een hoge lob. Mirilovič geeft de bal voor. De Mitri krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Liolios kopt de bal weg. Wilkanowski heeft problemen om de bal te vangen. Deuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri onderschept slim de pass. De Mitri schiet op doel. Hoşgör kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUENDELUNA F.C. 78%, F.C.Mataor 22%.
PUENDELUNA F.C. - F.C.Mataor 0:8