Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VIRTUS WALLACHIA
V-ROM Tactiek univ
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
55.4 gemiddelde waardering 61.5
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Bagaman probeert de bal aan de voet te houden. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu met een sublieme pass. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Roma is nu in balbezit. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilag begaat een overtreding. Vujanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Weissinger wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ilag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović onderschept slim de pass. Vujanović passt de bal zonder na te denken. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... Caterincă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Vujanović onderschept slim de pass. Vujanović geeft een hoge lob. Ilag is nu in balbezit. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Areni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kupisz komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Atencio rent richting de bal. Atencio geeft de bal voor. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - WALLACHIA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS 62%, WALLACHIA 38%.
VIRTUS - WALLACHIA 0:1

46e minuut.
Okienko komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma heeft problemen om de bal te vangen. Houston legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roma kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Caterincă bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - WALLACHIA 0:2

60e minuut.
Someşan verovert de bal door een tackle van achteren. Dugonics is nu in balbezit. Someşan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Someşan krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Weissinger speelt de bal door. Dugonics rent richting de bal. Dugonics passt de bal in één keer door. Weissinger geeft een lange en hoge pass. Houston is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall geeft de bal voor. Graczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap. Caterincă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bagaman met een sublieme pass. Kupisz probeert naar een medespeler te passen. Dugonics geeft een lange en hoge pass. Roma springt en kopt de bal. Caterincă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - WALLACHIA 0:3

78e minuut.
Okienko draait met de bal, schiet en ... Caterincă probeert naar een medespeler te passen. Atencio kopt de bal weg. Okienko rent richting de bal. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Caterincă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kuffner kopt de bal weg. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissinger geeft de bal voor. Okienko rent richting de bal. Okienko schiet op doel. Caterincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS 69%, WALLACHIA 31%.
VIRTUS - WALLACHIA 0:3