Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:34
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: PIEKŁO PS
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22338
MANCHESTER UNITED PS FC Fighters
MUPS Tactiek braki kadrowe
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
51.7 gemiddelde waardering 66
solid Schieten formidable
good Passen very good
very good Verdedigen incredible


6e minuut.
Daar is Hinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frăţilă onderschept slim de pass. Frăţilă probeert naar een medespeler te passen. Meczecki geeft een lange en hoge pass. Moraru krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - FC Fighters 0:1

7e minuut.
Meczecki is nu in balbezit. Tootma is nu in balbezit. Meczecki verovert de bal door een tackle van achteren. Meczecki geeft een lange en hoge pass. Moraru maakt een snoekduik en kopt de bal. Munn bokst de bal weg. Stemberg heeft problemen om de bal te vangen. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - FC Fighters 0:2

17e minuut.
Załuska probeert naar een medespeler te passen. Wawrzak rent richting de bal. Bokłaga verovert de bal door een tackle van achteren. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Meczecki geeft een lange en hoge pass. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki met een sublieme pass. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru schiet op doel. Munn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Eastwood probeert naar een medespeler te passen. Kulomber is nu in balbezit. Buclea geeft de bal voor. Moraru is nu in balbezit. Moraru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Załuska onderschept slim de pass. Załuska geeft een lange en hoge pass. Raković probeert de bal met de borst te controleren. MacVanish is nu in balbezit. MacVanish draait met de bal, schiet en ... Tuomisalo bokst de bal weg.

43e minuut.
Meczecki geeft een lange en hoge pass. Munn speelt de bal door. Incardona probeert de bal met de borst te controleren. MacVanish rent richting de bal. MacVanish haalt uit met een fantastische trap. Tuomisalo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - FC Fighters 1:2

45e minuut.
Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă geeft een lange en hoge pass. Nəzərov heeft problemen om de bal te vangen. Moraru is nu in balbezit. Moraru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCHESTER UNITED PS 69%, FC Fighters 31%.
MANCHESTER UNITED PS - FC Fighters 1:2

56e minuut.
Buclea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meczecki is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meczecki met een snelle inworp. Frăţilă geeft een lange en hoge pass. Munn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Frăţilă met een sublieme pass. Meczecki is nu in balbezit. Meczecki geeft een hoge lob. Moraru krijgt zijn hoofd ertegen. Munn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - FC Fighters 1:3

68e minuut.
Frăţilă is nu in balbezit. Frăţilă passt de bal met de wreef. Moraru is nu in balbezit. Moraru schiet op doel. Munn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Bokłaga onderschept slim de pass. Bokłaga met een sublieme pass. Rusoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVanish onderschept slim de pass. MacVanish schiet op doel. Tuomisalo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCHESTER UNITED PS 67%, FC Fighters 33%.
MANCHESTER UNITED PS - FC Fighters 1:3