Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: kocił czarownic
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2095
LZS > Lipa Antek Team
lipa Tactiek DAREK
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
45 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 32.5
excellent Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen average


2e minuut.
Kubisztal passt de bal in één keer door. Dymecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymecki passt de bal in één keer door. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal draait met de bal, schiet en ... Mesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - Antek Team 1:0

6e minuut.
Kęska geeft een lange en hoge pass. Dymecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymecki geeft de bal voor. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz haalt uit met een fantastische trap. Mesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Zygmunt de bal. Zygmunt draait met de bal, schiet en ... Mesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt passt de bal zonder na te denken. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz haalt uit met een fantastische trap. Mesi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Kubisztal geeft de bal voor. Bednarz kopt de bal weg. Jędrzejak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - Antek Team 2:0

18e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresada verovert de bal door een tackle van achteren. Peresada geeft een hoge lob. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

22e minuut.
Zambrzycki passt de bal in één keer door. Daar is Cysarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cysarz passt de bal met de wreef. Zambrzycki rent richting de bal. Zambrzycki geeft een lange en hoge pass. Mesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bałdys is nu in balbezit. Bałdys passt de bal met de wreef. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap. Pino Zamorano probeert de bal aan de voet te houden. Mesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Zygmunt is nu in balbezit. Spitz verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - Antek Team 3:0

27e minuut.
Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Didyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vidal de bal. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cysarz rent richting de bal. Cysarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Vidal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bałdys is nu in balbezit. Cysarz is nu in balbezit. Cysarz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Didyk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Bałdys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bałdys passt de bal zonder na te denken. Dymecki speelt de bal door. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS > Lipa 20%, Antek Team 80%.
LZS > Lipa - Antek Team 3:0

47e minuut.
Vidal is nu in balbezit. Bałdys onderschept slim de pass. Bałdys passt de bal met de wreef. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Mesi trapt de bal weg van het doel. Zambrzycki kopt de bal weg. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cysarz heeft problemen om de bal te vangen. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt draait met de bal, schiet en ... Mesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Osiecki speelt de bal door. Zambrzycki kopt de bal weg. Klungelig pakt Cysarz de bal. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cysarz rent richting de bal. Cysarz schiet op doel. Mesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - Antek Team 4:0

52e minuut.
Jończy passt de bal met de wreef. Cysarz speelt de bal door. Daar is Kubisztal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pino Zamorano rent richting de bal. Kubisztal verovert de bal door een tackle van achteren. Kubisztal passt de bal met de wreef. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Dymecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymecki passt de bal zonder na te denken. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap. Mesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - Antek Team 5:0

58e minuut.
Spitz rent richting de bal. Kubisztal verovert de bal door een tackle van achteren. Kubisztal met een sublieme pass. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz draait met de bal, schiet en ... Mesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zygmunt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - Antek Team 6:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dymecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap. Mesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - Antek Team 7:0

65e minuut.
Mesi trapt de bal weg. Bałdys kopt de bal weg. Czapla heeft problemen om de bal te vangen. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt schiet op doel. Mesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - Antek Team 8:0

68e minuut.
Klungelig pakt Didyk de bal. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal geeft de bal voor. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - Antek Team 9:0

69e minuut.
Dymecki onderschept slim de pass. Zambrzycki is nu in balbezit. Zambrzycki probeert naar een medespeler te passen. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Spitz geeft een hoge lob. Zambrzycki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kubisztal de bal onder controle te krijgen. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Spitz geeft een hoge lob. Inworp. Dymecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Dymecki is nu in balbezit. Dymecki geeft de bal voor. Daar is Pino Zamorano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - Antek Team 10:0

84e minuut.
Zygmunt probeert naar een medespeler te passen. Bałdys speelt de bal door. Daar is Cysarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cysarz haalt uit met een fantastische trap. Mesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - Antek Team 11:0

85e minuut.
Vidal passt de bal met de wreef. Daar is Bednarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cysarz rent richting de bal. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Didyk geeft de bal voor. Inworp. Bałdys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cysarz is nu in balbezit. Cysarz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zambrzycki is nu in balbezit. Zambrzycki geeft de bal voor. Zygmunt is nu in balbezit. Cysarz rent richting de bal. Cysarz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Didyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - Antek Team 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS > Lipa 12%, Antek Team 88%.
LZS > Lipa - Antek Team 12:0