Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Piekielna Drużyna Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1977
Piekielna Drużyna Domesticus Dragons
ofiary losu Tactiek 5-3-2 normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
36.6 gemiddelde waardering 27.9
very good Schieten average
average Passen weak
average Verdedigen poor


1e minuut.
Bielicki met een sublieme pass. Gardocki heeft problemen om de bal te vangen. Winthersen begaat een overtreding. Winthersen krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Niedbalski passt de bal in één keer door. Gardocki rent richting de bal. Gardocki passt de bal in één keer door. Bielicki rent richting de bal. Bielicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lavben onderschept slim de pass. Niedbalski onderschept slim de pass. Niedbalski geeft de bal voor. Gardocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gardocki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski passt de bal met de wreef. Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lavben kan de bal niet met de borst controleren. Moesgaard rent richting de bal. Bielicki onderschept slim de pass. Bielicki draait met de bal, schiet en ... Egholm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Domesticus Dragons 1:0

28e minuut.
Marcyjański geeft een hoge lob. Bielicki is nu in balbezit. Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Domesticus Dragons 2:0

31e minuut.
Marcyjański geeft de bal voor. Bielicki heeft problemen om de bal te vangen. Bielicki passt de bal zonder na te denken. Gardocki is nu in balbezit. Gardocki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lundby Hansen rent richting de bal. Gardocki rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Lipczyński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 24%, Domesticus Dragons 76%.
Piekielna Drużyna - Domesticus Dragons 2:0

52e minuut.
Szczur geeft een lange en hoge pass. Gardocki probeert naar een medespeler te passen. Bielicki rent richting de bal. Bielicki schiet op doel. Lipczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Domesticus Dragons 3:0

53e minuut.
Gardocki passt de bal met de wreef. Niedbalski geeft een hoge lob. Dombraye bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombraye draait met de bal, schiet en ... Lipczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Domesticus Dragons 4:0

58e minuut.
Schjødt met een sublieme pass. Teymuryan is nu in balbezit. Teymuryan geeft een hoge lob. Bielicki rent richting de bal. Bielicki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Domesticus Dragons 5:0

66e minuut.
Moesgaard is nu in balbezit. Moesgaard geeft een lange en hoge pass. Bielicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bielicki haalt uit met een fantastische trap. Lipczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Domesticus Dragons 6:0

69e minuut.
Klungelig pakt Bundy de bal. Gardocki is nu in balbezit. Gardocki passt de bal zonder na te denken. Bielicki is nu in balbezit. Bielicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lavben is nu in balbezit. Lavben geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niedbalski met een snelle inworp. Gardocki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Alparslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alparslan geeft een lange en hoge pass. Bielicki is nu in balbezit. Bielicki draait met de bal, schiet en ... Lipczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Domesticus Dragons 7:0

86e minuut.
Dombraye is nu in balbezit. Dombraye geeft een lange en hoge pass. Gardocki is nu in balbezit. Gardocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - Domesticus Dragons 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 37%, Domesticus Dragons 63%.
Piekielna Drużyna - Domesticus Dragons 8:0