Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-06 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Australia Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 14818
Australia Rossiya
5-4-1 Tactiek Zadornov
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
69.7 gemiddelde waardering 76.7
very good Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


1e minuut.
Zavaliy geeft een hoge lob. Samotsvetov kopt de bal weg. Kulchiy speelt de bal door. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. Ponting verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Shalimov geeft de bal voor. Samotsvetov rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Whitley ... Strafschop! Whitley krijgt een gele kaart. Samotsvetov raakt geblesseerd tijdens het duel. Vishnevskij neemt de penalty, wat een uithaal! Ponting werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia - Rossiya 0:1

10e minuut.
Samotsvetov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Whitley. Samotsvetov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matveev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kearton is nu in balbezit. Kearton passt de bal zonder na te denken. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. Ponting kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia - Rossiya 0:2

11e minuut.
Pondeljak passt de bal in één keer door. Brown is nu in balbezit. Brown passt de bal zonder na te denken. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Zavaliy passt de bal met de wreef. Kulchiy met een sublieme pass. Jeans probeert naar een medespeler te passen. Daar is Samotsvetov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samotsvetov schiet op doel. Ponting kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev passt de bal in één keer door. Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov schiet op doel. Ponting probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia - Rossiya 0:3

37e minuut.
Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev rent richting de bal. Bishop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bishop krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Inworp. Burke met een snelle inworp. Pondeljak speelt de bal door. Burke geeft een hoge lob. Trajcevski krijgt zijn hoofd ertegen. Shchetinin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crampton bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Australia 68%, Rossiya 32%.
Australia - Rossiya 0:3

53e minuut.
Jeans verovert de bal door een tackle van achteren. Leshchenko met een sublieme pass. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov schiet op doel. Ponting probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia - Rossiya 0:4

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Greenwood komt het veld opgelopen. Sekulovski komt het veld opgelopen. Burton komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Greenwood kopt de bal weg. Trajcevski is nu in balbezit. Pondeljak rent richting de bal. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Kabelev komt het veld opgelopen. Teniagin komt het veld opgelopen. Turner komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Buitenspel voor Trajcevski. Goede buitenspelval van de verdediging. Renaud komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Greenwood is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shalimov. Greenwood raakt geblesseerd tijdens het duel. Favstov komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev passt de bal in één keer door. Kabelev is nu in balbezit. Kabelev geeft een hoge lob. Teniagin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Akbash komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Australia 73%, Rossiya 27%.
Australia - Rossiya 0:4