Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Heusden-Voort Sternocleidomastoideus
Monte Titano Tactiek pelozotti
49% Balbezit 51%
21% Spel op eigen helft 79%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 35.2
good Schieten average
good Passen average
average Verdedigen excellent


1e minuut.
Cazenave probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joliet met de inworp. Jeannette bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannette schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Sternocleidomastoideus 1:0

6e minuut.
Joliet met de inworp. Jeannette is nu in balbezit. Jeannette probeert naar een medespeler te passen. Deffke rent richting de bal. Deffke haalt uit met een fantastische trap. Wuyts bokst de bal weg.

8e minuut.
Maqomayev is nu in balbezit. Maqomayev speelt de bal door. Deffke is nu in balbezit. Deffke draait met de bal, schiet en ... Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Sternocleidomastoideus 2:0

11e minuut.
Wuyts probeert de bal aan de voet te houden. Jeannette is nu in balbezit. Jeannette speelt de bal door. Deffke rent richting de bal. Deffke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Jeannette controleert de bal met de borst. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannette bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannette schiet op doel. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Sternocleidomastoideus 3:0

15e minuut.
Maqomayev passt de bal zonder na te denken. Jeannette bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannette speelt de bal door. Daar is Deffke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deffke haalt uit met een fantastische trap. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Šlapikas met een sublieme pass. Maqomayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqomayev probeert naar een medespeler te passen. Deffke rent richting de bal. Deffke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deffke rent richting de bal. Deffke haalt uit met een fantastische trap. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deffke rent richting de bal. Deffke schiet op doel. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Sternocleidomastoideus 4:0

21e minuut.
Toncke geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brackenier met een snelle inworp. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave met een sublieme pass. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Sternocleidomastoideus 5:0

23e minuut.
Maqomayev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brackenier is nu in balbezit. Brackenier met een sublieme pass. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke schiet op doel. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cazenave rent richting de bal. Cazenave haalt uit met een fantastische trap. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Sternocleidomastoideus 6:0

25e minuut.
Inworp. Joliet met de inworp. Deffke is nu in balbezit. Deffke schiet op doel. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Sternocleidomastoideus 7:0

26e minuut.
Inworp. Deffke met een snelle inworp. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave schiet op doel. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Sternocleidomastoideus 8:0

29e minuut.
Wuyts met een sublieme pass. Joliet rent richting de bal. Maqomayev verovert de bal door een tackle van achteren. Cazenave rent richting de bal. Cazenave speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Maqomayev verovert de bal door een tackle van achteren. Maqomayev probeert naar een medespeler te passen. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wuyts de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Sternocleidomastoideus 9:0

36e minuut.
Maqomayev kopt de bal weg. Brackenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Brackenier probeert naar een medespeler te passen. Deffke is nu in balbezit. Deffke schiet op doel. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Deffke heeft problemen om de bal te vangen. Deffke kopt de bal weg. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Sternocleidomastoideus 10:0

42e minuut.
Boyen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deffke met de inworp. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deffke is nu in balbezit. Deffke met een sublieme pass. Cazenave rent richting de bal. Cazenave haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Maqomayev verovert de bal door een tackle van achteren. Maqomayev probeert naar een medespeler te passen. Jeannette is nu in balbezit. Jeannette schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Sternocleidomastoideus 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Heusden-Voort 20%, Sternocleidomastoideus 80%.
SV Heusden-Voort - Sternocleidomastoideus 11:0

51e minuut.
Maqomayev kopt de bal weg. Jeannette heeft problemen om de bal te vangen. Jeannette met een sublieme pass. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave schiet op doel. Wuyts bokst de bal weg. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Sternocleidomastoideus 12:0

54e minuut.
Cazenave verovert de bal door een tackle van achteren. Cazenave speelt de bal door. Deffke is nu in balbezit. Deffke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deffke is nu in balbezit. Deffke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Coudeville is nu in balbezit. Coudeville geeft een hoge lob. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke haalt uit met een fantastische trap. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Joliet met een snelle inworp. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave passt de bal met de wreef. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Deffke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Brackenier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maqomayev met een sublieme pass. Klungelig pakt Deffke de bal. Deffke haalt uit met een fantastische trap. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave schiet op doel. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Sternocleidomastoideus 13:0

67e minuut.
Brackenier met een snelle inworp. Maqomayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqomayev passt de bal met de wreef. Deffke is nu in balbezit. Deffke schiet op doel. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Melaer heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brackenier met de inworp. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave geeft een lange en hoge pass. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deffke rent richting de bal. Deffke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Sternocleidomastoideus 14:0

74e minuut.
Cazenave speelt de bal door. Klungelig pakt Jeannette de bal. Jeannette met een sublieme pass. Deffke is nu in balbezit. Deffke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Sternocleidomastoideus 15:0

77e minuut.
Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brackenier is nu in balbezit. Cazenave met een sublieme pass. Jeannette is nu in balbezit. Jeannette haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Joliet verovert de bal door een tackle van achteren. Maqomayev onderschept slim de pass. Maqomayev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jeannette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeannette speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deffke is nu in balbezit. Deffke haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Begeyn geeft een lange en hoge pass. Maqomayev probeert naar een medespeler te passen. Brackenier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deffke is nu in balbezit. Deffke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jeannette rent richting de bal. Jeannette probeert naar een medespeler te passen. Cazenave speelt de bal door. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Sternocleidomastoideus 16:0

88e minuut.
Šlapikas heeft problemen om de bal te vangen. Deffke rent richting de bal. Deffke passt de bal in één keer door. Jeannette bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannette schiet op doel. Wuyts bokst de bal weg. Jeannette is nu in balbezit. Jeannette schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Heusden-Voort 22%, Sternocleidomastoideus 78%.
SV Heusden-Voort - Sternocleidomastoideus 16:0