Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Mutuipense Siron
343 friendly Tactiek 4-3-3-S
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35.8 gemiddelde waardering 46.6
solide Schieten uitstekend
matig Passen solide
matig Verdedigen solide


4e minuut.
Ionele passt de bal in één keer door. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Creangă geeft een lange en hoge pass. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Busoiu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sampaio met een snelle inworp. Giza is nu in balbezit. Giza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rossignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossignoli geeft een lange en hoge pass. Bojin rent richting de bal. Giza onderschept slim de pass. Giza schiet op doel. Copită kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Bojin geeft de bal voor. Razeto kopt de bal weg. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski schiet op doel. Fonseca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Siron 0:1

14e minuut.
Busoiu geeft een hoge lob. Inworp. Sampaio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giza is nu in balbezit. Giza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Inworp. Creangă met een snelle inworp. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele geeft een hoge lob. Razeto rent richting de bal. De bal raakt de paal. Razeto rent richting de bal. De bal raakt de paal. Razeto is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Siron 0:2

27e minuut.
Kayserililer geeft een lange en hoge pass. Giza rent richting de bal. Giza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kopczyński de bal. Kopczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mićović geeft een lange en hoge pass. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma maakt een afschuwelijke overtreding. Ledezma krijgt een gele kaart. Polewczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ionele neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 50%, Siron 50%.
Atlético Mutuipense - Siron 0:2

46e minuut.
Van den Branden komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Mićović onderschept slim de pass. Mićović geeft de bal voor. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Siron 0:3

49e minuut.
Inworp. Kayserililer met de inworp. Mićović met een sublieme pass. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Rurkowski is nu in balbezit. Toró is nu in balbezit. Mićović onderschept slim de pass. Mićović geeft de bal voor. Van den Branden maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele met een sublieme pass. Paraiso bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden onderschept slim de pass. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Fonseca bokst de bal weg.

69e minuut.
Creangă met een snelle inworp. Ionele rent richting de bal. Ionele geeft de bal voor. Van den Branden springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Siron 0:4

72e minuut.
Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden rent richting de bal. Polewczyk is nu in balbezit. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Valerie passt de bal in één keer door. Rurkowski is nu in balbezit. Mićović rent richting de bal. Mićović geeft een lange en hoge pass. Van den Branden krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kayserililer geeft een hoge lob. Mićović kopt de bal weg. Kayserililer heeft problemen om de bal te vangen. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Siron 0:5

89e minuut.
Mićović rent richting de bal. Mićović geeft een lange en hoge pass. Daar is Polewczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polewczyk draait met de bal, schiet en ... Fonseca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Siron 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 77%, Siron 23%.
Atlético Mutuipense - Siron 0:6