Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LuxMachina TNT Dragon Tornado Club
Obrona Bok Tactiek BEZPIEKA
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 29.2
good Schieten adequate
adequate Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falsetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Wissink met een snelle inworp. Kalisz is nu in balbezit. Kalisz haalt uit met een fantastische trap. Machura probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kalisz haalt uit met een fantastische trap. Machura maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rześny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rześny heeft problemen om de bal te vangen. Rześny haalt uit met een fantastische trap. Turkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Inworp. Falsetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalisz is nu in balbezit. Kalisz haalt uit met een fantastische trap. Machura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 1:0

25e minuut.
Klungelig pakt Buffon de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falsetti is nu in balbezit. Falsetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Turkowski is nu in balbezit. Turkowski geeft de bal voor. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap. Machura maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Escurra kan de bal niet met de borst controleren. Özaltay is nu in balbezit. Özaltay geeft een lange en hoge pass. Kalisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalisz draait met de bal, schiet en ... Machura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalisz is nu in balbezit. Kalisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 2:0

42e minuut.
Kalisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalisz is nu in balbezit. Banek onderschept slim de pass. Wissink is nu in balbezit. Wissink draait met de bal, schiet en ... Turkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuxMachina 50%, TNT Dragon Tornado Club 50%.
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 2:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falsetti is nu in balbezit. Falsetti schiet op doel. Turkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 2:1

59e minuut.
Termath passt de bal in één keer door. Inworp. Buffon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalisz draait met de bal, schiet en ... Machura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Turkowski probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Wissink met een snelle inworp. Kalisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Machura met een harde bal richting middenveld. Buffon bereikt de bal nog maar net als eerste. Buffon haalt uit met een fantastische trap. Turkowski bokst de bal weg.

74e minuut.
Escurra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wissink met de inworp. Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogiełka haalt uit met een fantastische trap. Machura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mogiełka rent richting de bal. Mogiełka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 3:1

78e minuut.
Morales met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wissink met een snelle inworp. Morales is nu in balbezit. Morales schiet op doel. Machura bokst de bal weg.

80e minuut.
Morales met een snelle inworp. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales passt de bal zonder na te denken. Mogiełka rent richting de bal. Mogiełka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Wissink rent richting de bal. Wissink passt de bal zonder na te denken. Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogiełka heeft problemen om de bal te vangen. Mogiełka schiet op doel. Machura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogiełka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 4:1

85e minuut.
Wissink rent richting de bal. Turkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Turkowski probeert naar een medespeler te passen. Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogiełka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mogiełka is nu in balbezit. Mogiełka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuxMachina 43%, TNT Dragon Tornado Club 57%.
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 4:1