Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TNT Dragon Tornado Club LuxMachina
BEZPIEKA Tactiek Obrona Bok
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 35.6
matig Schieten goed
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Aguayo speelt de bal door. Inworp. Ruczyński met de inworp. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - LuxMachina 0:1

7e minuut.
Özaltay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltay geeft een hoge lob. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap. Stosik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Banek speelt de bal door. Restilla heeft problemen om de bal te vangen. Restilla geeft een hoge lob. Banek is nu in balbezit. Banek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Skosogorienko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ruczyński met een snelle inworp. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Buffon kan de bal niet met de borst controleren. Ruczyński rent richting de bal. Magro verovert de bal door een tackle van achteren. Magro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Daar is Aguayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguayo met een sublieme pass. Moro is nu in balbezit. Aguayo rent richting de bal. Aguayo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruczyński met de inworp. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap. Stosik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - LuxMachina 0:2

31e minuut.
Ruczyński speelt de bal door. Falsetti rent richting de bal. Falsetti schiet op doel. Ulanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falsetti met de inworp. Falsetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro verovert de bal door een tackle van achteren. Magro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - LuxMachina 0:3

42e minuut.
Banek onderschept slim de pass. Banek met een sublieme pass. Ruczyński rent richting de bal. Ruczyński heeft problemen om de bal te vangen. Ruczyński haalt uit met een fantastische trap. Ulanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNT Dragon Tornado Club 65%, LuxMachina 35%.
TNT Dragon Tornado Club - LuxMachina 0:3

46e minuut.
Magro probeert naar een medespeler te passen. Aguayo is nu in balbezit. Aguayo draait met de bal, schiet en ... Stosik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - LuxMachina 0:4

51e minuut.
Stosik onderschept slim de pass. Stosik passt de bal met de wreef. Falsetti is nu in balbezit. Falsetti schiet op doel. Ulanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falsetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moro rent richting de bal. Moro draait met de bal, schiet en ... Stosik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ... Stosik met een sublieme pass. Falsetti rent richting de bal. Falsetti schiet op doel. Ulanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo speelt de bal door. Moro rent richting de bal. Moro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - LuxMachina 0:5

74e minuut.
Magro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulanowski met een sublieme pass. Centeno speelt de bal door. Króliczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Buffon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguayo is nu in balbezit. Magro met een sublieme pass. Aguayo rent richting de bal. Aguayo haalt uit met een fantastische trap. Stosik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Magro kopt de bal weg. Inworp. Ruczyński met een snelle inworp. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - LuxMachina 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNT Dragon Tornado Club 56%, LuxMachina 44%.
TNT Dragon Tornado Club - LuxMachina 0:6