Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atom Pabianice LDZ Sztorm FC
deff Tactiek trening
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 31.1
solid Schieten weak
adequate Passen weak
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Sucigan is nu in balbezit. Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea passt de bal zonder na te denken. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bugatto rent richting de bal. Sucigan rent richting de bal. Velandia onderschept slim de pass. Velandia draait met de bal, schiet en ... Pyskaty maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Sucigan is nu in balbezit. Sucigan passt de bal in één keer door. Bugatto is nu in balbezit. Aplea verovert de bal door een tackle van achteren. Aplea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Barbieri rent richting de bal. Španić met een sublieme pass. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan draait met de bal, schiet en ... Elsässer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Pabianice - LDZ Sztorm FC 1:0

26e minuut.
Billabona geeft een hoge lob. Barbieri heeft problemen om de bal te vangen. Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Pabianice - LDZ Sztorm FC 2:0

31e minuut.
Turaneli rent richting de bal. Turaneli geeft de bal voor. Aplea is nu in balbezit. Bugatto verovert de bal door een tackle van achteren. Bugatto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bugatto is nu in balbezit. Bugatto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Pabianice - LDZ Sztorm FC 3:0

35e minuut.
Accettola geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Marcos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sucigan rent richting de bal. Sucigan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Turaneli geeft een lange en hoge pass. Bugatto rent richting de bal. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri schiet op doel. Pyskaty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
López Marcos met een snelle inworp. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sucigan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucigan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Pabianice - LDZ Sztorm FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atom Pabianice 33%, LDZ Sztorm FC 67%.
Atom Pabianice - LDZ Sztorm FC 4:0

73e minuut.
Barbieri is nu in balbezit. Bugatto onderschept slim de pass. Bugatto heeft problemen om de bal te vangen. Bugatto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Colatrella geeft een hoge lob. Klimiashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimiashvili met een sublieme pass. Daar is Bugatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugatto haalt uit met een fantastische trap. Elsässer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Inworp. Turaneli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bugatto rent richting de bal. Bugatto schiet op doel. Elsässer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Pabianice - LDZ Sztorm FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atom Pabianice 35%, LDZ Sztorm FC 65%.
Atom Pabianice - LDZ Sztorm FC 5:0