Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LDZ Sztorm FC TNT Dragon Tornado Club
trening Tactiek BEZPIEKA
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 30.9
weak Schieten adequate
weak Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Barbieri met een sublieme pass. Aplea is nu in balbezit. Falsetti verovert de bal door een tackle van achteren. Falsetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - TNT Dragon Tornado Club 0:1

7e minuut.
Buffon passt de bal met de wreef. López Marcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wissink verovert de bal door een tackle van achteren. Wissink schiet op doel. Elsässer probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Falsetti is nu in balbezit. Turaneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Falsetti onderschept slim de pass. Falsetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - TNT Dragon Tornado Club 0:2

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buffon met de inworp. Velandia rent richting de bal. Velandia haalt uit met een fantastische trap. Machura probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDZ Sztorm FC 58%, TNT Dragon Tornado Club 42%.
LDZ Sztorm FC - TNT Dragon Tornado Club 0:2

48e minuut.
Billabona geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buffon met de inworp. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Aplea probeert de bal met de borst te controleren. Wissink rent richting de bal. Aplea verovert de bal door een tackle van achteren. Aplea haalt uit met een fantastische trap. Machura probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Barbieri rent richting de bal. Klemczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Turaneli rent richting de bal. Klemczyk onderschept slim de pass. Klemczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDZ Sztorm FC 55%, TNT Dragon Tornado Club 45%.
LDZ Sztorm FC - TNT Dragon Tornado Club 0:2