Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TNT Dragon Tornado Club LDZ Sztorm FC
BEZPIEKA Tactiek trening
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 30.9
adequate Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


20e minuut.
Falsetti kopt de bal weg. Ruczyński rent richting de bal. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - LDZ Sztorm FC 0:1

23e minuut.
López Marcos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López Marcos probeert naar een medespeler te passen. Aplea speelt de bal door. Velandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Velandia draait met de bal, schiet en ... Stosik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Velandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Velandia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - LDZ Sztorm FC 0:2

30e minuut.
Dylewski rent richting de bal. Dylewski geeft een lange en hoge pass. Falsetti is nu in balbezit. Falsetti draait met de bal, schiet en ... Elsässer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - LDZ Sztorm FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNT Dragon Tornado Club 58%, LDZ Sztorm FC 42%.
TNT Dragon Tornado Club - LDZ Sztorm FC 1:2

53e minuut.
Inworp. Buffon met de inworp. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Aplea passt de bal in één keer door. Turaneli rent richting de bal. Turaneli heeft problemen om de bal te vangen. Turaneli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - LDZ Sztorm FC 1:3

76e minuut.
Banek kopt de bal weg. Falsetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aplea onderschept slim de pass. Aplea schiet op doel. Stosik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aplea rent richting de bal. Aplea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - LDZ Sztorm FC 1:4

86e minuut.
Barbieri met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falsetti met een snelle inworp. Falsetti rent richting de bal. Falsetti haalt uit met een fantastische trap. Elsässer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNT Dragon Tornado Club 46%, LDZ Sztorm FC 54%.
TNT Dragon Tornado Club - LDZ Sztorm FC 1:4