Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LuxMachina LDZ Sztorm FC
Obrona Bok Tactiek trening
63% Balbezit 37%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 31.7
good Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Tank raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peryt komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Inworp. Magro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skosogorienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Göçmez onderschept slim de pass. Göçmez met een sublieme pass. Turaneli speelt de bal door. Velandia heeft problemen om de bal te vangen. Velandia haalt uit met een fantastische trap. Berghmans bokst de bal weg. Velandia rent richting de bal. Velandia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - LDZ Sztorm FC 0:1

21e minuut.
Berghmans verovert de bal door een tackle van achteren. Berghmans met een sublieme pass. Siffre speelt de bal door. Króliczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński haalt uit met een fantastische trap. Elsässer bokst de bal weg.

28e minuut.
Hemery met een sublieme pass. Termath rent richting de bal. Termath probeert naar een medespeler te passen. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Barbieri onderschept slim de pass. Króliczyński onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Aplea ... Strafschop! Aplea krijgt een gele kaart. Króliczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Magro neemt zijn aanloop. Elsässer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuxMachina 43%, LDZ Sztorm FC 57%.
LuxMachina - LDZ Sztorm FC 0:1

53e minuut.
Berghmans geeft de bal voor. Klungelig pakt Skosogorienko de bal. Turaneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Skosogorienko verovert de bal door een tackle van achteren. Skosogorienko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Özaltay met een sublieme pass. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltay onderschept slim de pass. Klungelig pakt Özaltay de bal. Özaltay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Pekról passt de bal in één keer door. Skosogorienko bereikt de bal nog maar net als eerste. López Marcos begaat een overtreding. López Marcos krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Siffre geeft een hoge lob. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. López Marcos rent richting de bal. Magro onderschept slim de pass. Magro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López Marcos. Magro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magro komt bij de bal en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skosogorienko neemt de hoekschop. Elsässer is nu in balbezit. Mogiełka rent richting de bal. Mogiełka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LuxMachina - LDZ Sztorm FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuxMachina 51%, LDZ Sztorm FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LuxMachina - LDZ Sztorm FC 1:1