Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LDZ Sztorm FC LuxMachina
trening Tactiek PLAY NOW
51% Balbezit 49%
90% Spel op eigen helft 10%
1 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 27.5
weak Schieten good
average Passen weak
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Turaneli geeft een lange en hoge pass. Magro kopt de bal weg. Pekról bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról schiet op doel. Elsässer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:1

5e minuut.
Pekról bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról probeert naar een medespeler te passen. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank haalt uit met een fantastische trap. Elsässer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mogiełka rent richting de bal. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank probeert naar een medespeler te passen. Pekról rent richting de bal. Pekról draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:2

9e minuut.
Skosogorienko heeft problemen om de bal te vangen. Skosogorienko met een sublieme pass. Mogiełka is nu in balbezit. Mogiełka schiet op doel. Tank probeert de bal aan de voet te houden. Elsässer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pekról is nu in balbezit. Pekról schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:3

13e minuut.
Termath speelt de bal door. Króliczyński probeert naar een medespeler te passen. Pekról is nu in balbezit. Pekról haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Magro rent richting de bal. Magro met een sublieme pass. Tank rent richting de bal. Tank haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:4

26e minuut.
Termath speelt de bal door. Mogiełka is nu in balbezit. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:5

29e minuut.
Magro geeft een hoge lob. Daar is Pekról, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank draait met de bal, schiet en ... Elsässer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:6

31e minuut.
Aplea verovert de bal door een tackle van achteren. Aplea probeert naar een medespeler te passen. Mogiełka rent richting de bal. Mogiełka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:7

33e minuut.
Daar is Skosogorienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Króliczyński is nu in balbezit. Özaltay met een sublieme pass. Tank is nu in balbezit. Tank draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Pekról de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tank rent richting de bal. Tank haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:8

35e minuut.
Turaneli speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morales zal de hoekschop nemen. Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogiełka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Magro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mogiełka speelt de bal door. Tank is nu in balbezit. Tank haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:9

39e minuut.
Magro met een sublieme pass. Özaltay is nu in balbezit. Özaltay passt de bal in één keer door. Tank rent richting de bal. Tank draait met de bal, schiet en ... Elsässer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:10

40e minuut.
Barbieri rent richting de bal. Magro onderschept slim de pass. Magro probeert naar een medespeler te passen. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Magro verovert de bal door een tackle van achteren. Magro met een sublieme pass. Pekról is nu in balbezit. Pekról draait met de bal, schiet en ... Elsässer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:11

44e minuut.
Pekról zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Özaltay de bal. Özaltay passt de bal met de wreef. Mogiełka rent richting de bal. Mogiełka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDZ Sztorm FC 94%, LuxMachina 6%.
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:11

46e minuut.
Tank speelt de bal door. Özaltay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank rent richting de bal. Tank haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mogiełka rent richting de bal. Mogiełka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:12

47e minuut.
Barbieri probeert naar een medespeler te passen. Turaneli heeft problemen om de bal te vangen. Mogiełka verovert de bal door een tackle van achteren. Mogiełka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mogiełka is nu in balbezit. Mogiełka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Inworp. Magro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tank kan de bal niet met de borst controleren. Tank haalt uit met een fantastische trap. Elsässer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:13

52e minuut.
Pekról raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peryt komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Króliczyński met een sublieme pass. Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank speelt de bal door. Peryt is nu in balbezit. Peryt haalt uit met een fantastische trap. Elsässer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tank is nu in balbezit. Tank haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:14

55e minuut.
Aplea speelt de bal door. Rähn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peryt rent richting de bal. Peryt draait met de bal, schiet en ... Elsässer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Barbieri de bal. Mogiełka met een sublieme pass. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank schiet op doel. Elsässer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Peryt heeft problemen om de bal te vangen. Peryt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Özaltay rent richting de bal. López Marcos verovert de bal door een tackle van achteren. López Marcos passt de bal zonder na te denken. Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogiełka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Mogiełka is nu in balbezit. Mogiełka passt de bal in één keer door. Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt López Marcos de bal. Özaltay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltay probeert naar een medespeler te passen. Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Magro zal de hoekschop nemen. Tank controleert de bal met de borst. Tank met een sublieme pass. Peryt rent richting de bal. Peryt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
López Marcos geeft een hoge lob. Magro kopt de bal weg. Tank rent richting de bal. Tank draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:15

76e minuut.
Elsässer met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magro met de inworp. Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogiełka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Velandia is nu in balbezit. Mogiełka verovert de bal door een tackle van achteren. Mogiełka passt de bal met de wreef. Tank is nu in balbezit. Tank haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mogiełka rent richting de bal. Mogiełka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:16

84e minuut.
Barbieri rent richting de bal. Mogiełka onderschept slim de pass. Mogiełka speelt de bal door. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Magro is nu in balbezit. Magro passt de bal met de wreef. Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt draait met de bal, schiet en ... Elsässer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:17

89e minuut.
Morales probeert naar een medespeler te passen. Magro rent richting de bal. Magro speelt de bal door. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank schiet op doel. Elsässer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mogiełka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tank rent richting de bal. Tank draait met de bal, schiet en ... Elsässer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:18

90e minuut.
Mogiełka is nu in balbezit. Mogiełka passt de bal met de wreef. Tank is nu in balbezit. Tank haalt uit met een fantastische trap. Elsässer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Elsässer probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mogiełka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Peryt met de inworp. Morales rent richting de bal. Morales speelt de bal door. Tank rent richting de bal. Tank schiet op doel. Elsässer bokst de bal weg. Mogiełka heeft problemen om de bal te vangen. Mogiełka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDZ Sztorm FC 87%, LuxMachina 13%.
LDZ Sztorm FC - LuxMachina 0:19