Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-06 01:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Olympic Qhapaq Heroes
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6823
ADDT Fläsch
442_adv Tactiek 1S5M
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 20
35.3 gemiddelde waardering 46.1
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Taisch geeft een hoge lob. Kubínek is nu in balbezit. Kubínek passt de bal zonder na te denken. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Kramer passt de bal zonder na te denken. Bean is nu in balbezit. Bean probeert naar een medespeler te passen. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kramer kopt de bal weg. Tello is nu in balbezit. Gysi verovert de bal door een tackle van achteren. Gysi geeft een lange en hoge pass. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - Fläsch 0:1

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Biss de bal onder controle te krijgen. Kalbermatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachay onderschept slim de pass. Cachay draait met de bal, schiet en ... Abegglen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ADDT - Fläsch 1:1

9e minuut.
Montoya schiet op doel. Abegglen met een sublieme pass. Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaccard geeft een hoge lob. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kubínek verovert de bal door een tackle van achteren. Kubínek geeft een lange en hoge pass. Montoya is nu in balbezit. Cachay rent richting de bal. Cachay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ramírez met een harde bal richting middenveld. Gysi kopt de bal weg. Jaccard is nu in balbezit. Jaccard geeft een hoge lob. Giacometti springt en kopt de bal. Zeini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Taisch is nu in balbezit. Taisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - Fläsch 1:2

18e minuut.
Kubínek neemt vlug de vrije trap. Montoya kopt de bal weg. Cachay is nu in balbezit. Cachay haalt uit met een fantastische trap. Abegglen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ADDT - Fläsch 2:2

23e minuut.
Raden met een harde bal richting middenveld. Jaccard kopt de bal weg. Gysi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gysi passt de bal met de wreef. Bean geeft een lange en hoge pass. Zeini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Taisch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - Fläsch 2:3

27e minuut.
Abegglen probeert naar een medespeler te passen. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti geeft een hoge lob. Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Ramírez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jaccard geeft de bal voor. Taisch rent richting de bal. Taisch schiet op doel. Zeini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zavala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gysi is nu in balbezit. Zavala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zavala krijgt een gele kaart. Gysi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kramer met een snel genomen vrije trap. Taisch is nu in balbezit. Taisch geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zavala probeert de bal aan de voet te houden. Gysi geeft een hoge lob. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Zeini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - Fläsch 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADDT 71%, Fläsch 29%.
ADDT - Fläsch 2:4

47e minuut.
Taisch kopt de bal weg. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Raden bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti onderschept slim de pass. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Kalbermatten geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Taisch stond buitenspel. Zavala maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cachay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachay haalt uit met een fantastische trap. Abegglen bokst de bal weg. Daar is Biss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zavala zal de hoekschop nemen. Cachay heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cachay rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - Fläsch 3:4

65e minuut.
Jaccard probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bean probeert naar een medespeler te passen. Giacometti rent richting de bal. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Jaccard probeert naar een medespeler te passen. Gysi speelt de bal door. Daar is Giacometti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - Fläsch 3:5

75e minuut.
Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Giacometti verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar is nu in balbezit. Giacometti onderschept slim de pass. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Biss is nu in balbezit. Biss geeft een hoge lob. Giacometti controleert de bal met de borst. Giacometti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - Fläsch 3:6

84e minuut.
Gysi is nu in balbezit. Gysi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ramírez de bal. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rivarola rent richting de bal. Gysi verovert de bal door een tackle van achteren. Gysi speelt de bal door. Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADDT 57%, Fläsch 43%.
ADDT - Fläsch 3:6