Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andorra Costa Rica
Tso2 Tactiek 5-3-2 (1.0)
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
70.8 gemiddelde waardering 66.4
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


11e minuut.
Major speelt de bal door. Salvà bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascarez begaat een overtreding. Lascarez krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Sanabria rent richting de bal. Salvà onderschept slim de pass. Salvà geeft een lange en hoge pass. Buixeda maakt een snoekduik en kopt de bal. Laguna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra - Costa Rica 1:0

21e minuut.
Guardiola geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lascarez met de inworp. Buitrago geeft een hoge lob. Mahoney springt en kopt de bal. Bac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Núñez komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sot is nu in balbezit. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sot is nu in balbezit. Sot schiet op doel. Laguna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Inworp. Dixon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra 53%, Costa Rica 47%.
Andorra - Costa Rica 1:0

46e minuut.
Orlich komt het veld opgelopen.

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salvà zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Sot onderschept slim de pass. Sot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Salvà geeft een lange en hoge pass. Sot rent richting de bal. Sot schiet op doel. Sagot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra - Costa Rica 2:0

64e minuut.
Sot geeft een hoge lob. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda haalt uit met een fantastische trap. Drake probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Buixeda stond buitenspel. Soldevila komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Salvat probeert naar een medespeler te passen. Sot heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drake. Drake krijgt een gele kaart. Sot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salvà zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Soldevila krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Drake probeert de bal met de borst te controleren. Drake passt de bal met de wreef. Sot heeft problemen om de bal te vangen. Soldevila rent richting de bal. Soldevila draait met de bal, schiet en ... Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra 52%, Costa Rica 48%.
Andorra - Costa Rica 2:0