Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-06 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Belarus Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 10223
Belarus Misr
forforturututu Tactiek Memnon
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
63 gemiddelde waardering 69.8
very good Schieten formidable
excellent Passen very good
excellent Verdedigen incredible


7e minuut.
Rashad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashad met een sublieme pass. Gawdat rent richting de bal. Gawdat geeft een hoge lob. Abou Ziad krijgt zijn hoofd ertegen. Rolin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Abou Ziad controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Shtanyuk neemt vlug de vrije trap. Shylin met een sublieme pass. Znak is nu in balbezit. Znak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rashad is nu in balbezit. Nestserau begaat een overtreding. Rashad raakt geblesseerd tijdens het duel. Gawdat met een snel genomen vrije trap. Abou Ziad springt en kopt de bal. Rolin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Labazevich is nu in balbezit. El-Atrash onderschept slim de pass. Gawdat speelt de bal door. Abou Ziad rent richting de bal. Abou Ziad haalt uit met een fantastische trap. Rolin bokst de bal weg.

30e minuut.
Zabaulenka onderschept slim de pass. Zabaulenka geeft de bal voor. Medhat kopt de bal weg. Abou Ziad heeft problemen om de bal te vangen. Abou Ziad geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rashad heeft problemen om de bal te vangen. Rashad probeert naar een medespeler te passen. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Belarus - Misr 0:1

39e minuut.
Gawdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawdat passt de bal zonder na te denken. Rashad is nu in balbezit. Rashad geeft een lange en hoge pass. Abou Ziad springt en kopt de bal. Rolin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. El-Atrash is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Belarus - Misr 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belarus 49%, Misr 51%.
Belarus - Misr 0:2

46e minuut.
Abu al Khayr komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Gawdat geeft de bal voor. Abou Ziad kopt de bal weg. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap. Rolin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Abu al Khayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu al Khayr geeft een hoge lob. El-Atrash is nu in balbezit. Abou Ziad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abou Ziad haalt uit met een fantastische trap. Rolin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
El-Atrash probeert naar een medespeler te passen. Abou Ziad is nu in balbezit. Zabaulenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Abou Ziad verovert de bal door een tackle van achteren. Abou Ziad haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Rolin met een harde bal richting middenveld. Narushevicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is El-Merghany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumich onderschept slim de pass. Sumich haalt uit met een fantastische trap. El Ghandour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belarus 50%, Misr 50%.
Belarus - Misr 0:2