Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anime Uwu virtu
433 Tactiek viktory
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 48.5
adequate Schieten good
average Passen very good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Gabbiadini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czaropka de bal. Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Engel rent richting de bal. van de Engel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kirkov speelt de bal door. Carloni met een sublieme pass. van de Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich is nu in balbezit. Malashevich draait met de bal, schiet en ... Facchini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Malashevich passt de bal in één keer door. Carloni met een sublieme pass. van de Engel rent richting de bal. van de Engel haalt uit met een fantastische trap. Facchini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anime Uwu - virtu 0:1

11e minuut.
van de Engel rent richting de bal. Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Engel is nu in balbezit. Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich draait met de bal, schiet en ... Facchini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van de Engel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anime Uwu - virtu 0:2

12e minuut.
Czaropka is nu in balbezit. Czaropka passt de bal in één keer door. Bus`ko bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Engel onderschept slim de pass. van de Engel haalt uit met een fantastische trap. Facchini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
van de Engel passt de bal zonder na te denken. Malashevich is nu in balbezit. Labatsevich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malashevich raakt geblesseerd tijdens het duel. Malashevich legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Facchini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Szmatiuk passt de bal in één keer door. van de Engel rent richting de bal. van de Engel heeft problemen om de bal te vangen. van de Engel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anime Uwu - virtu 0:3

24e minuut.
Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bus`ko verovert de bal door een tackle van achteren. Kotwica speelt de bal door. Rep geeft de bal voor. van de Engel maakt een snoekduik en kopt de bal. Facchini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Facchini met een sublieme pass. Rydzoń kopt de bal weg. van de Engel kan de bal niet met de borst controleren. van de Engel draait met de bal, schiet en ... Facchini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anime Uwu - virtu 0:4

29e minuut.
Klungelig pakt Malashevich de bal. Malashevich passt de bal zonder na te denken. van de Engel rent richting de bal. van de Engel schiet op doel. Facchini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anime Uwu - virtu 0:5

30e minuut.
Prymak komt het veld opgelopen. Lakiza komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Daar is Malashevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakiza is nu in balbezit. Malashevich rent richting de bal. Lakiza rent richting de bal. Lakiza schiet op doel. Facchini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anime Uwu - virtu 0:6

36e minuut.
Carloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Carloni passt de bal in één keer door. Malashevich is nu in balbezit. Lakiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakiza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Carloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Carloni geeft een hoge lob. Daar is Malashevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malashevich haalt uit met een fantastische trap. Facchini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Anime Uwu - virtu 0:7

42e minuut.
Malashevich is nu in balbezit. Carloni rent richting de bal. Carloni passt de bal in één keer door. Malashevich is nu in balbezit. Malashevich draait met de bal, schiet en ... Facchini bokst de bal weg.

44e minuut.
Rydzoń verovert de bal door een tackle van achteren. Rydzoń passt de bal in één keer door. Messaritakis rent richting de bal. Messaritakis draait met de bal, schiet en ... Kirkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anime Uwu - virtu 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anime Uwu 72%, virtu 28%.
Anime Uwu - virtu 1:7

50e minuut.
Blatun speelt de bal door. Lakiza rent richting de bal. Malashevich is nu in balbezit. Malashevich draait met de bal, schiet en ... Facchini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anime Uwu - virtu 1:8

52e minuut.
Lakiza rent richting de bal. Carloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Carloni passt de bal met de wreef. Malashevich rent richting de bal. Malashevich haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Malashevich passt de bal met de wreef. Prymak is nu in balbezit. Prymak passt de bal met de wreef. Carloni is nu in balbezit. Carloni haalt uit met een fantastische trap. Facchini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Carloni rent richting de bal. Carloni met een sublieme pass. Malashevich is nu in balbezit. Malashevich draait met de bal, schiet en ... Facchini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anime Uwu - virtu 1:9

61e minuut.
Bryła geeft de bal voor. Lakiza kopt de bal weg. Malashevich is nu in balbezit. Lakiza rent richting de bal. Lakiza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Misitano kopt de bal weg. Bjurtoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzoń onderschept slim de pass. Rydzoń geeft een lange en hoge pass. Malashevich krijgt zijn hoofd ertegen. Facchini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Facchini met een sublieme pass. Kotwica kopt de bal weg. Carloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Carloni draait met de bal, schiet en ... Facchini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anime Uwu - virtu 1:10

84e minuut.
Rydzoń speelt de bal door. Malashevich heeft problemen om de bal te vangen. Malashevich passt de bal in één keer door. Lakiza rent richting de bal. Lakiza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bryła verovert de bal door een tackle van achteren. Bus`ko begaat een overtreding. Bryła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bryła zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lakiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakiza schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Malashevich de bal. Facchini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anime Uwu 70%, virtu 30%.
Anime Uwu - virtu 1:10